34 éves nő,17 éves fiú. Lehetséges egy működö kapcsolat köztük?
Figyelt kérdés
Én a nő szerepét töltöm be ebben a történetben.Még nem ismerjük egymást csak látásból.Mindig itt megy el a házunk előtt és mikor éppen kint vagyok hosszasan nézzük egymást.Ez mit jelenthet?Még annyit, nem nézek ki 34 évesnek mások szerint.2010. júl. 19. 01:08
21/23 anonim válasza:
Nem tisztelem az olyan nőket, akik jóval idősebb létükre egy fiatallal állnak le. Azt lehet mondani, hogy belerondítanak a fiatal személyiségfejlődésébe. Annak a fiatalnak arra van szüksége, hogy megtapasztalja a vele hasonló korúakkal való együttlétet, együtt fejlődést, és nem arra, hogy egy anyjuk korabeli nővel legyen együtt. Még esetleg arra lehet jó egy ilyen nő, hogy elvegye a fiú szüzességét, de még azt is megkérdőjelezem.
22/23 anonim válasza:
Amikor én 18 éves voltam, összejöttem egy 25 éves nővel. 2 hónapig működött, de ez nem volt más, csak szex. Később évek kellettek, hogy "kiheverjem". Úgyhogy felejtsd el azt a kisfiút, még szexre sem ajánlom, abból mind a ketten csak roszzul jöhettek ki.
25/F
23/23 anonim válasza:
kiméld meg magad a csalodástol elöb utob ö továb lépne,gondolj bele forditot esetben te mit tenél?keres inkáb 1hasonlo korut magadhoz ö vele csak kaland volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!