34 éves nő,17 éves fiú. Lehetséges egy működö kapcsolat köztük?
Szerintem nem normális dolog, ha egy 34éves nőnek egy 17éves fiú tetszik meg és nem egy korban hozzá illő férfi. Azzal nincs is gond, ha megnézed, a gond ott kezdődik, hogy el is gondolkozol azon, milyen lenne vele egy kapcsolat.
ez a kapcsolat biztosan csak ideig-óráig működne, annyi jóképű, tapasztalt 34 éves pasi van,egy 17 éves még majdnem gyerek.
Igen, egyet értek az előzővel. (anya, fia kapcs.)
Amúgy a 17 éves fiú megnéz, na bumm, abban a korban van, nyilván egy csinos érett nőt megnéz, mert egészséges. Érdeklődik, nyit a világ felé, mint férfiú. De Te ostoba vagy, ha leállsz egy gyerekkel. Kár volt megkérdezned. Kicsit az eszedet használd, hisz egy gyerekről van szó. Én azt mondom, mindenki a magához valót keresse, akkor kevesebb csalódás fogja érni az életben. De ha nem bírsz magaddal, d.ugasd meg magad vele 1 x, legalább lesz a kisgyereknek is egy jó napja. Aztán majd jót röhögnek a haverjaival, a hátad mögött, mert tuti, hogy jól kibeszélnének majd. De nem kell rá haragudni, mert még gyerek!
Hááát...
Párom mesélte, hogy amikor 17 volt egy 30-as évei közepén járó nő akart vele összejönni. Őt nem érdekelte, mert idősnek tartotta a nőt magához, ráadásul a haverjai is azzal cukkolták, hogy "Stifler mamája" :)
Szóval szerintem inkább a fiú részéről lesz zűrös a dolog.
De kicsit elgondolkodhatnál, hogy mi az, amit nem találsz meg a korodbeli férfiakban és miért van szükséged egy majdhogynem gyerek srácra.
*vele= velem
Csak ilyenkor már az idegtől nem látok!
Az anyja lehetnél. Mit tudsz megkívánni egy 17 éves gyerekben? Hogy tudsz felnézni rá? Vagy ez nem fontos egy kapcsolatban?
Az én párom előttem egy 20 évvel idősebb nővel élt együtt, meg is mondta a nőnek, hogy csak arra, és hogy mellette keresni fogja az igazit. Meg is találta! A nő meg ott maradt a fájdalmával egyedül, mert óhatatlanul beleszeretett a páromba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!