Nincs melegvíz. Nem tudok se megfürdeni, se hajatmosni, holott ma izzadtam mint a ló. Dühít. Mit csináljak?
Elhasználták az összes melegvizet.. Itt aludt bátyám barátnője is, így annyival több víz fogyott. Ráaádásul építkezünk, így mindenki csurom izzadság..
Én ma segítettem a munkába is, és főztem, nem utolsó sorban fel is takarítottam mindenhol.
A hajam egyenesen össze van állva, és bűzlök.
Fel idegesít ez az egész.
Reggel is megfürödhetnék, de feküdjek be mocskosan az ágyba? Így nem is tudok még elaludni sem...
17L
májusban 1 hónapig hideg vízben zuhanyoztam és mostam hajat, amíg javították a vezetékeket nálunk...
Egyetlen bajod lesz csak: nem lehet olyan szépen kimosni a sampont a hajból hideg vízzel.
Ha meg probléma a hideg, fogj egy 5 literes fazekat, és melegíts abban vizet...24/L
Feelteszel egy 10 és egy 3 literes lábosba vizet a gázra.A 10 literessel meg lehet fürödni,hajat mosni,a 3 literessel leöblíteni.
Vagy megkéred apukádat állítsa át a bojlert és akkor egy óra múlva lesz melegvíz.
vagy kapcsold be üresen a mosógépet,a kívánt hőfokra állítva és a csövet berakod a kádba....te tényleg 17 éves vagy?Hát a problémamegoldó képességed ovis szinten áll.Azok hisztiznek gondolkodás helyett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!