Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Így el költözhetek otthonról?

Így el költözhetek otthonról?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. 18 éves leszek májusban. A nagybattyam velünk el(anyuval össze jött az apák testevre) és mindig parancsol nekem; rettegésben tartja az összes testvéremet!!!

Ha elkezdek dolgozni, es el költözöm, tehet ellenem barmit is?

(Mamámnál élnék, csak amíg nem dolgozom nem szeretnek ingyen élősködni. Már be adtam pár helyre a jelentkezési lapom)

Anyunak ma többször is mondtam ezt hogy ha osste jon a munka elköltözök. De ő nem mondott rá semmi nemleges választ. Gondolom o is tart a nagybattyamtol

2019. nov. 16. 11:04
 1/7 A kérdező kommentje:

Elnézést a helyesírási hibákért!

Csak nagyon ideges vagyok.

Mindennapos rettegés, stressz.

2019. nov. 16. 11:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem is jársz suliba,vagy hogyan akarsz dolgozni ?

Mert most lehet ez az egyetlen megoldás,de érettségi és minden egyéb nélkül később lehet nehéz lesz :/

2019. nov. 16. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen, ha anyukád nem ellenkezik elköltözhetsz, főleg a nagymamához, nincs benne semmi, nem is munka függvénye. Azért ha ilyet el tudsz neki mondani, akkor nem lehet rossz a kapcsolatotok, kérdezz rá konkrétan, hogy mi a véleménye!
2019. nov. 16. 11:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy még 18 éves, csak akkor költözhetsz, ha anyád engedi.
2019. nov. 16. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Én anno iskola mellett diákmunkával is megkerestem havi 80-85 körül. Amint véget értek az óráim mentem a munkahelyemre, ahol még lehúztam 6 órát. Kidolgoztam a belem és hulla fáradtan estem haza. Én személy szerint utáltam az életem azon szakaszát és nem is bírtam sokáig.

De ha ehhez megvan a kitartásod, akkor vágj bele és költözz el. Szerintem sokkal jobb lesz a nagymamádnál. Amint betöltöd a 18-at szabadon dönthetsz arról, hogy hol szeretnél élni. Bár szerintem anyukád is megérti a helyzetet és támogatni fog.

2019. nov. 16. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
El.
2019. nov. 16. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:
40%

"rettegésben tartja az összes testvéremet!!!"

Hány testvéred van? Hány évesek. Van egy olyan érzésem,hogy minimum 5 van.

2019. nov. 16. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!