Így el költözhetek otthonról?
17 éves vagyok. 18 éves leszek májusban. A nagybattyam velünk el(anyuval össze jött az apák testevre) és mindig parancsol nekem; rettegésben tartja az összes testvéremet!!!
Ha elkezdek dolgozni, es el költözöm, tehet ellenem barmit is?
(Mamámnál élnék, csak amíg nem dolgozom nem szeretnek ingyen élősködni. Már be adtam pár helyre a jelentkezési lapom)
Anyunak ma többször is mondtam ezt hogy ha osste jon a munka elköltözök. De ő nem mondott rá semmi nemleges választ. Gondolom o is tart a nagybattyamtol
Elnézést a helyesírási hibákért!
Csak nagyon ideges vagyok.
Mindennapos rettegés, stressz.
Nem is jársz suliba,vagy hogyan akarsz dolgozni ?
Mert most lehet ez az egyetlen megoldás,de érettségi és minden egyéb nélkül később lehet nehéz lesz :/
Én anno iskola mellett diákmunkával is megkerestem havi 80-85 körül. Amint véget értek az óráim mentem a munkahelyemre, ahol még lehúztam 6 órát. Kidolgoztam a belem és hulla fáradtan estem haza. Én személy szerint utáltam az életem azon szakaszát és nem is bírtam sokáig.
De ha ehhez megvan a kitartásod, akkor vágj bele és költözz el. Szerintem sokkal jobb lesz a nagymamádnál. Amint betöltöd a 18-at szabadon dönthetsz arról, hogy hol szeretnél élni. Bár szerintem anyukád is megérti a helyzetet és támogatni fog.
"rettegésben tartja az összes testvéremet!!!"
Hány testvéred van? Hány évesek. Van egy olyan érzésem,hogy minimum 5 van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!