Mitől szobafogság a szobafogság? Es nálatok mit tartalmaz a szobafogság? Hova mehet a gyerek?
Figyelt kérdés
Nem értem, miért hívják a szobafogság9t szobafogságnak, amikor kimehet a gyerek a szobából a konyhába, fúrdőbe, nappaliba.2019. nov. 16. 08:56
1/5 anonim válasza:
Viccelsz, vagy trollkodsz? Ez csak azt jelenti, hogy a kötelező programjaira elmehet, iskola, edzés, különóra stb. de szórakozni nem mehet.
2/5 anonim válasza:
Ma már nem válik be. Régen az volt a büntetés, ha szobafogság volt, ma meg az, ha ki kell mennie belőle. Letiltani a netről, na az a büntetés.
3/5 anonim válasza:
Kertes ház esetén ma a legjobb büntetés az "udvarfogság" lenne, persze az elektronikus kütyük (telefon, Tablet, stb) NÉLKÜL
Házba nem mehet be, utcára nem mehet ki, szerencsétlen el sem tudná képzelni, hogy mit csináljon.
5/5 anonim válasza:
Gyerek koromban az volt a szoba fogság,hogy nem mehettem ki játszani az utcára a haverokhoz ez volt 90es években. Persze egy tvk volt az is anyáék szobájában,rádiók a konyhában és anyáéknál a pentium 166ot 2000 után vettük. Egyszer szobafogság miatti bosszúból(túl komolyan vettem) tesóm játék cumisüvegébe pisiltem:) nem mertem kimenni wcre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!