Mit csináljak? Anyám felküldött a padlásra h ott is takarítsak ki!
Szia! Nem tudom hogy álltok anyagilag, de nem lehetne esetleg valami felvonófélét kiépíteni oda? Ha esetleg nem vagytok úgy elengedve anyagilag, én szívesen szervezek nektek gyűjtést! Írj privit! De ezen az oldalon is kérhetsz segítséget: [link]
Szorítok, hogy végre boldog gyerekkorod legyen!
Bizony, ez egy ilyen fóbia, nem betegség, hanem állapot.
Leküzdeni nem lehet azzal, hogy erőltetjük.
Szakember kell a leküzdéséhez, lehet, hogy évekig tartó pszichológiai tréning.
A szüleid vagy nagyon gonoszok, vagy ugyanennyire tudatlanok, ha nem képesek belátni a helyzetedet.
Ne törődj velük és senkivel sem, aki iylen bunkó módon beszél veled, mint egyes kommentelők. Neked fóbiád van, ez egy létező dolog amit nem kell szégyellned. Én pl. valósággal pánikba esem a tűktől. Felgyorsul a szívverésem, ha injekciót akarnak adni és mégis rémesen szédülök. Persze mindig megengedem, kibírom valahogy, nem nézek oda, de ez egy passzív dolog, magamnak nem valószínű, hogy be tudnám, adni, ahogy Te se tudsz felmenni a létrán.
Aki ezt nem képes felfogni, annak kívánom, hogy legyen valami fóbiája és kényszerítség azt rá néhányszor, majd akkor nem lesz ilyen bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!