Ez normális? Hugom tegnap bejelentette hogy örökbe akar fogadni 1 babát. (lehet gyereke). De ő nem akar. A férje tiszta mérges dühös, sőt még a családtagok is.
14.58! Azt látom hogy a te milyen viselkedést tanultál a környezetedtől... Egyszerűen egy tapló vagy!
a 14.44-esnek mit célozgatsz az anyjára? nem is ismered,és a plussz benne h nem is írta h örökbefogadott lenne.
ha esetleg rám célozgatnál,mert én vagyok az akit örökbe fogadtak és mikor megkerestem az igazi szüleim akkor kiderült h anyám egy r.ibanc akkor csak ugy meg súgom h én 14.21kor írtam választ.
De jó nagy paraszt vagy,sokszor bukhattál biológiából mivel azt hiszed h a VISELKEDÉS örökölhető genetikailag.
De tessék most találtam. Olvasd el: [link]
A címet olvasva biztos azt hiszed hülye vagyok de az olvasmányt elolvasva egyértelműen látszik, hogy a cím nem más mint egy találékony liberális "hazugság".
Föleg ezekre a kérdésekre koncentrálj:
– Minek van leginkább szerepe a negatív értelemben vett agresszív viselkedés, bûnözés kialakulásában? Lehet-e örökölni ilyen hajlamot?
– Milyen figyelmeztetõ jegyek utalhatnak a bûnõzési hajlamra?
Ergó maga a bűnözés nem, de a hajlam örökölhető :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!