Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek volna igaza ebben a...

Kinek volna igaza ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sajnos depressziós vagyok lassan 10 éve. Az ok egyszerű: sosem ment az ismerkedés, az, hogy barátnőt találjak.

Egyre jobban úgy érzem a külsőm senkit nem fog meg, senkinek nem tetszek, és több nő mondta már rám a hátam mögött, hogy csúnya vagyok, bár én nem érzem magam annak.

31 vagyok amúgy.

Sógornőmék elköltöztek, hozzám képest 19 km-re. Tegnap gondoltam egyet, hogy beugrok hozzájuk.

A 14 éves gyereke volt otthon egyedül.

Na a kérdés: Értem én, hogy előjöttek a hormonok, meg minden, és érdeklik a nők, de őszintén, (egész héten otthon volt, dumálhatott azzal akivel akart), elmegyek vendégségbe, miért nem lehet letenni egy fél órára a telefont? Elkezdte, hogy ő felvonul az emeletre a szobájába, én meg lent kuksolhattam volna fél órán át, mire jöttek volna az anyjáék, meg bátyámék.

Mennyire pofátlanság valakit így ott hagyni? És akkor még a hívásba a csajnak röhögcsélt, meg engem akart egy bunkó parasztnak beállítani (szokás szerint, mert már nem első alkalom), hogy én vagyok a szar, a szemét. Én senkinek nem tiltom hogy beszélgessen, de ha már vendégként ott vagyok, nem érdemlem meg, hogy velem foglalkozzon legalább addig míg az anyja nem ér haza?

Én az ő korában egy rohadt visszahúzódó, félénk kis fiú voltam. Nem mertem senkivel beszélgetni, de nem is jöttem be senkinek már akkor sem.

Ő az akkori énemhez képest jóval jobban néz ki. Igaz testes, de szép arccal, és jár edzeni is. Meg ő lazább is. Irigység van e a szívembe? Őszintén szólva igen, valahol. Hiszen felnőtt ember vagyok és sosem voltam képes senkit megfogni.

2019. nov. 3. 10:45
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

A fő kérdésre a válasz: nem neked, az biztos.

Az, hogy más beállít hozzád hívatlanul nem jogosít fel arra téged, hogy te is így tegyél. Vendégségbe indulsz, legalább eressz meg egy hívást, hogy otthon vannak-e, ráérnek-e.

Az, pedig, hogy egy 14 évestől épp olyan vendéglátást várnál el mint egy felnőtt embertől, te aki már 31 vagy, nonszensz. Miért kellene a gyereknek veled foglalkoznia és pátyolgatnia? Az, meg hogy féltékeny vagy egy 14 évesre végképp nem az ő hibája.

Megértem, ha nem megy az ismerkedés és ez frusztrál, de ezt légyszi ne másokon vezesd le.

2019. nov. 3. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!