Pénzügyi dolgok kinél hogy működnek?
Az élettarsammal az én házamban élünk együtt. Van hogy nem ad egyáltalán a kezembe pénzt, csak vesz apró dolgokat amire szükség van. Van hogy hetente 15-25 ezret is elkölt úgy, hogy semmi látszata nincs, míg én 4 emberre beosztok kb 30 ezret. Szerintetek ez normális?
Én úgy érzem hogy nem, de nagyon tanácstalan vagyok, nem egyszerű eset! Bármit mondok nem akarja megérteni. Mivel tudnék hatni rá?

42-es
Én nem lejmolok semmire
Csak hogy ne haljunk éhen
Ugyanabból az összegből ne mond már nekem hogy 4 ember ugyanúgy kijön mint 3
Főleg úgy hogy cigizik is
Pl mikor csak én cigiztem akkor havi 8ezerből megvolt, most heti legalább 12
Továbbá...
Az normális hogy az ő 2-300ezer forintos tartozásait mi fizetjük közösen, de az hogy itt lassan nem lesz áram meg gáz azt leszarja?
43-as
Számoltam kicsit
Tegyük fel keres fixen ha dolgozik 5 napot 180 ezret
Albérletben szerinted megélne?
Csak legyen összesen 100 az albérlet
20at elcigizik
Az 120 marad 60
Abból élni meg a gyerekeit protezsálni...
Szerinted?

A kérdésre válaszolva csak leirtam nálunk, hogy mennek a dolgok. Nem követendő példának szántam. A párod ezzel szemben csak magával foglalkozik anyagilag. Azt nem tudom, ha más gyerekével laknék együtt, ahhoz hogyan viszonyulnék.
Ismerősömnek 6evig otthon volt a parja és mindent a nő fizetett. Utána elment dolgozni és ha 30eftot kellett fizetnie (6ev eltartas után) akkor már húzta a száját, hogy miért neki kell fizetnie. Csak van hasonlóság a 2 történetben.
Már írtam...
Volt olyan hogy nem dolgozott hetekig
Illetve mikor dolgozott akkor sem adott, max vett kisebb dolgokat
Azt nem gondolom hogy a gyerekeim miatt!
Most ért haza
Nem hajlandó szóba állni velem
Messengeren azt írta hogy majd ő ezentúl intézi a regggelijét meg a cigijét.
Ehhez képest most látom hogy a táskájában az itthon csomagolt kaja van...
Nem egyenes és ezt gyűlölöm!

"Nem egyenes és ezt gyűlölöm!"
Nem csodálom. Nyilván ezért is megy a kavarás a pénz körül, ha őszinte lenne, akkor már rég leült volna veled és megbeszélte volna ezt a dolgot. Vagy így, vagy úgy, de tisztázottak lennének a körülmények, nem lenne ilyen zavaros az egész. Nyilván ez a célja, te meg hagyod. Ne tedd ez drága neked így.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!