Ti lennétek együtt olyan nővel aki már 2 abortuszon átesett, de még nincs gyereke?
#42, nem igazán értelek - mit kellett volna a szülőknek hagyni vagy nem hagyni a 2 teherbe esésen, abortuszon???
A szex is meg az abortusz is a lány döntése, nem a szülőké.
Ha ez úgy igaz ahogy le van írva, akkor a szülőkkel való kapcsolattal hatalmas problémák voltak valószínűleg - ahogy előző írja - hiszen ha valakit vernek, kihasználnak, szülőkhöz fordul segítségért, ha jó a kapcsolat.
Együttmaradás: őt segítve, támogatva, szakemberrel konzultálva lezárni a múltat.
Hidegen hagyna.nemi erőszak,kiszakadt gumi,akármi lehetett
Nekem is van ismerősöm aki spirál mellett fogant,védekezés mellett is teherbe lehet esni.
#44 "Az elsőnél kellett volna a kisasszonynak egy nagy büdös pofon és hazarángatni. Már akit érdekel a gyereke sorsa." - valójában a gyerekére kezet emelő szülőnek kellene a szívlapát.
"43as, a lány döntése oké, de akkor gondolom nem a szülőnek kell fizetni az abortuszt ugye?" - de, természetesen a szülőnek kell, elvégre is ő vállalt gyereket, nem a gyerek szülőt...
És továbbra is simán lennék együtt ilyen nővel. Olyanokkal viszont a világ minden kincséért sem, akik az előbb idézett hozzászólásokat írták.
49! Szívemből szóltál.
Kérdező... Ha tényleg ez érdekel téged leginkább a múltjából, ha egyáltalán így állsz férfiként az abortusz témához, hogy neked ez a nőség/emberség fő mércéje - úgy hogy semmi közöd hozzá - azt gondolom te talán nem vagy bántalmazó, de az a tipikus hatalmaskodó férfi vagy, akit az ilyen nők valamiért újra és újra kiválasztanak. Ha most a barátnőd tenné föl ezt a kérdést, hogy mi a vélemény arról hogy a pasit zavarja a két abortusz azt mondanám neki: FUSS! FUSS AMEDDIG TEHERBE NEM ÉJT ÉS LÁNCOL MAGÁHOZ EGY ÉLETRE EGY HATALMASKODÓ KAPCSOLATBA.
Tudod sajnos elég közelről láttam milyenek az ilyen férfiak: apám anyámat állandóan sakkban tartotta a pénzzel, a gyerekekkel azaz velünk, megverte ha épp részegen - de akár józanul is- úgy tartotta kedve.... Anyám pedig nem mert lépni... Sőt, szerette.... A nővérem gyermekkorát tönkretette, hogy ha 4est hozott haza a suliból apánk meg érte anyánkat....
Nővérem szintén bántalmazó kapcsolatban él, de ott a gyerekek is terrorizálva vannak, leginkább lelkileg... És tudod ezekben a férfiakban van valami közös, undorító kisugárzás: nem tűrnek ellentmondást, női véleményt, női jogokat, és azt, hogy egy nőnek valami felett hatalmuk van ami felett neki nincs... Pl a döntés joga az abortuszról... Az én szerencsém egyedül az, hogy olyannyira írtózom zsigerből az ilyen férfiaktól, hogy sosem tudnék eggyel sem kapcsolatot alakítani.
Az én férjem ennek a szöges ellentéte: HATÁROZOTT VÉLEMÉNYE VAN AZ ABORTUSZRÓL.... AZ, HOGY EZ A NŐRE TARTOZIK, MÉG AKKOR IS, HA A FÉRFI GYEREKE.... MERT A NŐ HORDJA KI, SZÜLI MEG, MARAD VELE ESETLEGESEN EGYEDÜL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!