Ti lennétek együtt olyan nővel aki már 2 abortuszon átesett, de még nincs gyereke?
Most a nőt szereted, vagy csak a leendő szülőgépet látod benne? Az abortuszai a magánügye - spec. neked sem kéne elmondania, de ha már elmondta és megbízott benned, te miért tárod ezt a Világ elé? Mennyire örülnél neki, ha pl. neked lett volna egy hereműtéted és csak egy golyód lenne - ő pedig a Világ elé tárná ezt és azon kattogna, hogy ugyan, lehet-e gyereked?
A "még nincs gyereke" szövegtől pedig mindig a fejem fogom. És ugyan ki írta elő, hogy egy nőnek egyáltalán kell lenni gyerekének valaha is? A Biblia? Jó reggelt! 2019-et írunk!
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy a válaszolók hány %-a férfi? Talán 1%
Pedig a kérdés egyértelműen férfiaknak szól.
Nem!
Egyszer becsuszott,na de ketszer?!
Undorito!
#3: " és meglehetősen elfogadhatatlan is. "
Látszik, hogy férfi vagy.
Belekalkulálnám, hogy kissé felelőtlen a védekezésben, de amúgy nem lenne vele bajom, ha egyébként jól megvagyunk.
Ez a múltja. Te meg a jelene vagy. És valószínűleg szülhet még.
Azt meg nem értem, mennyivel jobb lenne, ha még a két gyerekét is a nyakadba vennéd. Nem jobb így neked, hogy független a nő???
Nem minden fekete, vagy fehér ebben a témában.
Nem tudom, tudtok-e róla, hogy ez egy "normális" nőnél mekkora trauma? Akik fújjognak, menjenek be egy kórterembe, ahol közvetlen ébresztés után a legtöbb nő félig kómásan, akik maguknál sincsenek még teljesen, tudat alatt sírva zokognak hosszú percekig. Így ítélkezzetek!
azért egy dolgot ne hagyjatok ki.
ha már volt 2 abortusza az a beágyazódás esélyét is csökkentheti. sokaknál ez is szempont azért.
Nem értelek, kérdező, annak alapján, amit leírtál, miért kérdés ez?
Fiatal is volt, és még jó, hogy nem akart abba a kapcsolatba gyereket szülni. Sose szabadult volna...
Inkább segíts neki, és mutasd meg milyen egy normális kapcsolat, amikor társa van az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!