Ti mindig megmondjátok a párotoknak hogy mennyit költöttetek el bizonyos "bevásárláskor"?
Nem vagyunk (még) közös kasszán, úgyhogy nem. El szoktam neki mesélni, hogy vásárolni voltam, mit vettem, vagy ha valamit nagyon jó áron sikerül megvenni, akkor azt is, de egyébként nem, nem is szokta kérdezni.
Ha közös lenne a kassza, akkor persze elmondanám.
Nem tartozunk a nagykeresetűek közé,ezért nem is szórjuk felesleges dolgokra a pénzt.
Minden fizetéskor félretesszük a rezsire és a háztartásra szükséges pénzt. A vásárlásokat úgy intézzük,hogy beleférjünk a keretbe. Mindketten tartunk magunknál párezer Ft-ot,a váratlan,apróbb kiadásainkra.A többi pénzt pedig féllretesszük,bár ez nem túl nagy összeg. Nagyobb dolgot : cipő,ruha,egyéb dolgok,mindig megbeszéljük együtt. Igaz,hogy csak azt vesszük meg,amire valóban szükségünk van. Kivétel a szülinapi stb. alkalomra való ajándék. Soha nem veszek meg csak azért valamit,mert most olcsó és később esetleg szükség lehet rá.
Soha nem csapnám be a páromat,főleg akkor nem,ha az ő pénzét költeném el. Ezt pofátlanságnak tartanám vele szemben.
"Szereti a tik a meggyet" xDDD
Amúgy igen, közös kasszán vagyunk. :)
mi kulon kasszan vagyunk, de megis kozos. ha az egyikunk ad a masiknak, azt altalaban nem kerjuk vissza. a rezsit osszedobjuk, 1-2szamlat en fizetek 1-2-t o,aki epp raer vagy van nala penz.
ettermet, bulit 90%ban o fizeti, otthonra 90%ban en vasarolok,kaja,tisztitoszer,
csak Mo-n shoppingolok, mert olyan helyen lakom ahol nem nagyon avn shopping :-( o meg inkabb elektronikai kutyuket vesz,de mindenki arra kolt amire akar.... sose volt meg vita ebbol,mert ugyanugy allunk a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!