Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Kislanyomat szeretnenk megkeresztelni mar egy jo ideje , battyamat es mennyaszonyat szerettem volna mint keresztszulok.
Kb. 3-4 honapja szoltam nekik hogy kell toluk egy igazolas a helyi paptol stb.
Erre azt a calaszt kaptam szep szavakkal hogy mi a francert kell ilyen stb stb.
Azota prszor ra kerdeztem vagy epp szoltam hogy mar mennenk intezni de azota se semmi.Nem ertem miert.szerintetek hagyjam es fogjam fel ugy hogy nem szeretnek ezt ..mar nem tudom mi legyen .
2019. okt. 16. 08:48
11/14 anonim 

válasza:

Ker3ss másik keresztszülőt, mert egyértelmű, hogy ŐK nem megfeleloek a feladatra
12/14 anonim 

válasza:

Ne add fel! Ha szeretnéd, mindenféleképpen kereszteljék meg a gyermekedet! Ha ők így vonakodnak, mondd h kell sürgősen a papír, vagy választasz mást! Sok sikert!
13/14 anonim 

válasza:

Nem értem, neked nem tűnt fel, hogy nem akarnak keresztszülők lenni?
Keress mást.
14/14 anonim 

válasza:

Te tényleg olyat akarsz keresztszülőnek, aki még ennyire sem képes? Én inkább keresnék mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!