Hemingway kérdése:
Ti hogy hívjátok a keresztanyukázokat?
Figyelt kérdés
2019. okt. 12. 23:35
14/26 anonim válasza:
Őt a keresztnevén (becenevén) hívom, de ha ráutalok mindig a keresztanyámként emlegetem mások előtt.
15/26 anonim válasza:
Keresztmama,akik keresztvíz alá tartottak,a bérmakeresztanyámat a nevén,mert alig pár évvel idősebb nálam.
16/26 anonim válasza:
Én a keresztnevén szólítom, tegezem. Tök sokáig azt se tudtam, hogy van ilyen, hogy keresztanya; vagy hogy nekem is konkrétan lenne! :) Én őt mindigis a keresztnevén szólítottam:)
18/26 anonim válasza:
Keresztanyám nincs, bérmaanyámat a nevén hívom (8 évvel idősebb nálam, tegezem nyilván).
Keresztfiam még csak 3 éves, így nem alakult ki, hogy hogy hív. Van, hogy a nevemen, van, hogy "Kejeszt"-nek, régebben hívott "Néni"-nek is. :))
20/26 anonim válasza:
Az én keresztszüleimet a nevükön hívom, de anno tesóm keresztanyját köriztük, míg a keresztapját a nevén hívtuk. Most már tesóm körösztjét is a nevén hívjuk, de velük nem igazán tartjuk a kapcsolatot, az én keresztanyámmal és kapámmal még úgy ahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!