Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim megcsalják egymást...

A szüleim megcsalják egymást mit csináljak?

Figyelt kérdés
Anyu tud az apuéról viszont apu nem tud anyuéról. Anyám folyton a szemembe hazudik és az öcsémébe is, azt mondta abba hagyja de nem. Nem tudom magamba tartani már, belülről teljesen felemészt. Sosem gondoltam volna hogy ilyen meg tud történni az én családommal, azok az emberek csinálják ezt akikre felnéztem. Szerintetek mit csinaljak? Nem tudom senkinek sem elmondani, a barátaim félek hogy lenéznének vagy esetleg elmondanák a szüleiknek és a szüleik néznék le az en szüleimet.
2019. okt. 5. 17:35
1 2 3
 21/27 Savlekotő ***** válasza:
91%

És nem azért csinálja hogyha apa is akkor ő is, mivel mielőtt megtudta apámat már azelőtt is egy másik pasival volt.

Valószínű apád már akkor is szart a fejére anyádnak aki jo volt mosni főzni,és csalta rég csak akkor még nem tűnt fel neked,

2019. okt. 6. 12:14
 22/27 A kérdező kommentje:
Ez nem jogosítja fel egyikőjüket sem ahhoz hogy megcsalják a másikat. Megbeszélni nem fogják mivel nem tudják, nem vesznek komolyan semmit, engem sem hallgatnak meg csak kiabálnak velem minden kis szarságért és még 2 évig muszaj vagyok ezt elviselni.
2019. okt. 6. 15:42
 23/27 anonim ***** válasza:
32%
nagyon sajnallak benneteket,ilyen onzo szulokkel,en azert szeretnem javasolni,beszeljetek meg a szulokel.hogy ki kit csal meg,ne dugd a fejed a homokba 17 evesen,igenis jogod van megmondani,hogy ilyen csaladban,nem szeretnel elni
2019. okt. 7. 04:01
 24/27 anonim ***** válasza:
22%
"Ez nem jogosítja fel egyikőjüket sem ahhoz hogy megcsalják a másikat. " Még jó hogy ezt nem te döntöd el.
2019. okt. 9. 00:42
 25/27 Savlekotő ***** válasza:
0%
Naná h kiabálnak veled mert látszat házasságban kell élniük ahelyett h élhetnének normálisan is..
2019. okt. 9. 01:30
 26/27 anonim ***** válasza:

"Csinálhatod azt is, hogy kiegyenlíted a helyzetüket, és elmondod apukádnak is anyukád esetét."

Nagyon helyes! Tudja meg mindkét szülő, hogy csalják egymást.

Ilyenkor a gyerek issza meg a levét ennek. És szerintem is válás lenne a megoldás. Mert így csak látszat-házasság

(A gyanú árnyékában újabb epizódja)

2021. febr. 5. 00:03
 27/27 anonim ***** válasza:
60%

Ne mondj nekik semmit. A gyerek nem szólhat bele a szülei dolgába. Nekik ez így jó akkor neked is legyen az.

Ezen nincs mit feldolgozni, a problémák nem itt kezdődnek. Te éld az életed, tanulj.

2021. febr. 5. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!