A szüleim megcsalják egymást mit csináljak?
Figyelt kérdés
Anyu tud az apuéról viszont apu nem tud anyuéról. Anyám folyton a szemembe hazudik és az öcsémébe is, azt mondta abba hagyja de nem. Nem tudom magamba tartani már, belülről teljesen felemészt. Sosem gondoltam volna hogy ilyen meg tud történni az én családommal, azok az emberek csinálják ezt akikre felnéztem. Szerintetek mit csinaljak? Nem tudom senkinek sem elmondani, a barátaim félek hogy lenéznének vagy esetleg elmondanák a szüleiknek és a szüleik néznék le az en szüleimet.2019. okt. 5. 17:35
11/27 anonim válasza:
Te semmit. Neked ezen nem kell semmit feldolgoznod - főleg nem egyedül. Ők így boldogok, te viszont annyit tehetsz, hogy nem követed a példájukat, illetve, ha nem bírod a stresszt, elmégy pszichológushoz. TB-re is van, és iskolai (vagy ifjúsági vagy hasonló) is létezik.
12/27 anonim válasza:
Akkor döntsd mar el legyszives hogy nem erdekel mit csinalnak, vagy erdekel es nem tudod feldolgozni. Mert a ketto nem passzol.
13/27 anonim válasza:
Mondd el a nagyszülõknek.Lehet,hogy igy egyeztek meg,hogy egyik jobbra másik balra ficánkol.
14/27 anonim válasza:
A legrosszabb megoldás,hogy ne csinálj semmit. Ha másképp nem is megy,külön-külön ülj le a szüleid fel ezt megbeszélni. Ha magadban őrlődsz,ez kihathat a te párkapcsolatodra is. Nem fogod megêrteni a miértjét. Én szülőként mondom azt,hogy ha a gyerekem bármire rákêrdezne,az êletemmel kapcsolatban,válaszolnék neki őszintén,csakhogy ő ne essen ugyan ebbe a hibába.
15/27 anonim válasza:
Ezt a gyerekek szokták a legutoljára megtudni, általában a válás után. Lehet, hogy ők így akarnak élni, de az is, hogy hamarosan szétmennek.
Neked nincs mit tenned, csak elfogadni a döntéseiket.
16/27 Savlekotő válasza:
Ezért nem kell a gyerekért látszat hazásságot fent tartani mert rosszabb a gyereknek ha látja h apu meg anyu félre kur mintha tök természetes lenne mert rég elváltak egymástól van uj párjuk csak épp elválni a gyerek miatt nem szabad..
17/27 anonim válasza:
Sajnos nem tehetsz semmit.
Tudom milyen rohadtul rossz érzés,mert anno én is átmentem ezen.
18/27 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ez miatt most lefogtok engem még jobban szólni, de én úgy látnám jobbnak hogyha elválnának, mert rossz látni hogy anyám hogy megjátsza magát. És ő mondta hogy nem fog elválni mert neki a családja fontosabb mint a kis futó kapcsolata(hát nem úgy tűnik) de szerintem fél hogy nem tudna engem es öcsémet eltartani magába.
2019. okt. 6. 08:37
19/27 anonim válasza:
És azt nem rossz látni, hogy apád is megcsalja anyádat? Csak anyád a szar? Én egy percig nem maradtam volna egy ilyen fereg mellett mint az apád, de anyukád lehet azt hiszi, ezzel csinál kisebb bajt, mintha elválna.
Hány éves vagy egyébként?
20/27 A kérdező kommentje:
De rossz látni apámat is, csak anyámmal mindigis szorosabb volt a kapcsolatunk, jobban felnéztem rá és nagyobbat csalódtam benne. És nem azért csinálja hogyha apa is akkor ő is, mivel mielőtt megtudta apámat már azelőtt is egy másik pasival volt. És 17 éves vagyok.
2019. okt. 6. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!