Mit képzelnek ezek magukról?
Most vendégek voltak nálunk, és én elmentem zuhanyozni, mert le akartam feküdni. Utána felvettem a pizsamámat, bejöttem a szobámba, és bezártam az ajtót, mert nem akartam, hogy benyissanak és meglássanak pizsamában. Szóval volt itt 2 12-13 éves kiscsaj és miután bejöttem a szobámba kb 5 perc múlva elkezdtek dörömbölni az ajtómon, hogy menjek ki. Az egyik a szobaajtómon, a másik a teraszajtómon. És közben a nevemet is mondogatták, szóval direkt provokáltak. 10 perc múlva már annyira ideges lettem, hogy felvettem a ruhámat, és kimentem és rájuk ordítottam elég durva hangon, hogy k*rva gyorsan takarodjanak innen, és hogy húzzanak le a lépcsőn, utána nagy ilyedten lementek, de csak így tudtam elérni, hogy letakarodjanak.
Szóval szerintetek mit képzelnek magukról, hogy másnál este fél 11-kor ezt csinálják?
19/F
Semmit, ők még csak 13 évesek ebben a korban szokás viháncolni és hülyét csinálni magadból:D Egyébként megértélek engem is idegesítene.
19/L
Szerintem jogos volt.
Mondjuk tényleg egy kicsit durván mondtad meg nekik, talán ha először szépen kéred őket,de folytatják akkor már jöhetett volna ez a durvább szöveg.
Nekem van 3 unokatestvérem,olaszba laknak és magyarul is alig tudnak (kettő 7 éves kislány és egy 5 éves kisfiú)és ők is mindent összefogdosnak a szobában,eltörnek ezt azt ha úgy adódik,viccesnek találják ha valamit a földhöz b*sznak, ha meg kivágom őket akkor elkezdenek ordítani, jön az anyjuk, rájuk szól hogy ha nem törnek zúznak akkor bemehetnek, aztán jó gyerekek lesznek,elmegy az anyjuk és folytatódik amíg meg nem unják.Ha bezárom az ajtót rugdossák, szóval elég idegesítőek, és nem is értenek magyarul.Vagyis megértik amit mondasz,de úgy tesznek mintha nem értenék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!