Mit képzelnek ezek magukról?
Most vendégek voltak nálunk, és én elmentem zuhanyozni, mert le akartam feküdni. Utána felvettem a pizsamámat, bejöttem a szobámba, és bezártam az ajtót, mert nem akartam, hogy benyissanak és meglássanak pizsamában. Szóval volt itt 2 12-13 éves kiscsaj és miután bejöttem a szobámba kb 5 perc múlva elkezdtek dörömbölni az ajtómon, hogy menjek ki. Az egyik a szobaajtómon, a másik a teraszajtómon. És közben a nevemet is mondogatták, szóval direkt provokáltak. 10 perc múlva már annyira ideges lettem, hogy felvettem a ruhámat, és kimentem és rájuk ordítottam elég durva hangon, hogy k*rva gyorsan takarodjanak innen, és hogy húzzanak le a lépcsőn, utána nagy ilyedten lementek, de csak így tudtam elérni, hogy letakarodjanak.
Szóval szerintetek mit képzelnek magukról, hogy másnál este fél 11-kor ezt csinálják?
19/F
Bíztos szerelmesek beléd.
Anno emlékszem miis elmentünk rokonokkal nyaralni és ottvolt egy jó 18-19 éves srác, én meg 13. Szerelmes lettem belé...nagyon emgtetszett. PErzse cska ilyen ygerekizé volt. Folyton cseszegettem, rajta lógtam, mert ő meg amiatt nem mehetett el otthonról, mert ott voltunk náluk,.
Eleve furcsa, hogy fél 11-kor a vendégek még ott vannak, illetve hogy a szülők nem képesek megrendszabályozni saját csemetéiket. Ezt egyébként sok helyen észreveszem, busz, vonat, metró, hogy a gyerekek üvöltenek, néha már tényleg úgy viselkednek, mint az állatok és a kedves szülő b.szik rájuk szólni.
Jogos volt a felháborodásod, viszont tényleg szebben is megmondhattad volna nekik, hiszen Te elvileg már érett gondolkodású felnőtt vagy, ők viszont még gyerekek.
L/17
Lányok, ráadásul kamaszok, te meg az ő szemükben helyes nagyfiú vagy. Így akarták felhívni a figyelmedet magukra.
Egyébként nem lehetett volna elintézni annyival, hogy 'légyszi hagyjatok békén, mert pihenni szeretnék'? És akkor üvöltözni sem kellett volna, és te sem hergeled fel magad.. :)
19/L
http://www.youtube.com/watch?v=1cUK2xwGTFA&feature=related
Tessék nézzed ezt, én is ezen bőgök, a te figyelmedet is eltereli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!