Melyik nevet válasszam a 4 közül?
Nem tudok választani a Roland és az Adrián illetve a Laura és a Nóra nevek között. Segítenétek? A vezetéknév Berecz.
És légyszíves ne küldjetek el sehova, a neves kérdésemmel együtt, mert tudtommal, még nem csináltak nekik külön kategóriát. Köszi.
Berecz Roland Adrián
Berecz Nóra Laura
? :)
Szerintem nem hangzik olyan rosszul :)
Egyébként hívhatod két néven is...van olyan ismerősöm akit mind a két nevén szólítanak
Hát mindenki csak mondja a neveket, én indokolnék is:
Az Adrián így alapból jó név, de becézni nem feltétlenül jó, vagyis nem tudom elképzelni. Az Adri az Adrienn becézése, és az úgy lányos.
A Roland tényleg jól hangzik a Berecz vezetéknév mellett, viszont az Adrián talán még jobb, mivel mássalhangzó-magánhangzó váltja egymást, könnyebb kimondani. A Rolandnak viszont szép csengése van, becézheted Rolinak, az fiús ;)
A Laura nagyon jól hangzik, úgy is, hogy Berecz Laura, bár én itt megint a becézéssel lennék bajban, Laura ismerősömet Lalának becéztük, viszont az meg fiús. Ha Laura lesz, ne becézd:)
A Nóra egyszerű, és gyönyörű név. A két magánhangzó mély hangrendű benne, az N és R betűktől mégis kedves, barátságos név, becézgetni is szépen lehet, minden formája szép, nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!