Van olyan ember akit ismertek, akinek nagyon hülye nevet adtak a szülei?
Kolléganőm: Kasza Blanka.
Találkoztam már ilyen nevűvel: Vitánia, Gerjén,Kadosa, Arnó, Rubina, Akhilleusz, Ándzseló... 😁
Gáz: Soós Mandula (anyám!)
Különleges: Cece (férfinèv, s bár a második neve, ezt használja)
Érdekes, de a görög nevek valamiért elég népszerűek a hülyenevet-adók körében...Akhilleusz, Afrodité, Náklisz, Nikosz
Nacsosz ~~~> ez finom kaja, én is szeretem :D de elképzelhetetlen, hogy valakit így nevezzek el. Ennyi erővel Hotdog vagy Torta is lehetne a neve, nem?
Ajvár ~~~> a másik "kajás" név. Ha jól tudom, az ajvár egy padlizsános-paradicsomos öntet
Cirkon ~~~> ez egy drágakő fajta, ha jól tudom, ettől eltekintve hülye név, Cirkálónak meg Cirkógázkazánnak fogják csúfolni
Jabuka ~~~> utánanéztem, ez tényleg alma. Ha azt vesszük hogy Alma, mint név, adható, ez ANNYIRA talán nem rémes, de én nem adnám gyerekemnek az tuti. Mi a franc ez a sok "kajás" név?
Kakun ~~~> na erről mindenkinek az emberi ürülék fog eszébe jutni, garantálom!
Kájlína ~~~> Prince of Persia utánérzés...
Betlfíld, Teszlatrooper, Sztalker ~~~> A szülőknek agyára ment a videójáték...mondjuk Nintendó meg Plésztéjsön keresztnevek után mit csodálkozok...
Kokó ~~~> Ez most a bokszolóra vagy a kábítószerre való utalás lenne?
Tangerín ~~~> Ez mandarint jelent. Újabb "kajás" név.
Pompás ~~~> Egy LOVAT (!!!) hívnak így a környezetemben!
Raptor ~~~> Jurassic Park foreva! Nemááá...
Frenszisz ~~~> A "Francis" név elmagyarosítása, ugyanolyan ronda mint a Nenszi vagy a Dzsesszika
Nidorína ~~~> Pokémonból vett név
Gangut ~~~> Ez egy csatahajó neve volt...
Borgó, Nyekőce,Firtos ~~~> "Nácimagyar" nevek újratöltve...ha már mindenki unja a Havaskát, Budát, Szellőkét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!