Van olyan ember akit ismertek, akinek nagyon hülye nevet adtak a szülei?
Huszonéves srác, neve Napóleon. Szegénynek sokszor el sem hiszik.
Rokonnak volt egy ismerőse, akit Darázs Bódognak hívtak, ráadásul a 70-es években. Az sem lehetett kellemes.
Nos, személyesen nem ismerem az illetőt és ismeretlenül is bocsi, de mikor az Elefánt Elemér nevet észrevettem a telefonkönyvben, hát...szóval, felvidította a napomat...Mivel telefonkönyvben volt, nyilván valós név. De lehet, többen is vannak ezzel a névvel az országban, mert egyszer a tv híradóban is interjúvoltak az utcán valakit, pont ezzel a névvel.
Nagy Barna Farkas...Ez egész jó indián név. Szerencséje van, mert bemutatkozásnál a Farkast kihagyhatja és akkor nem röhögik ki ..azonnal...
Hát szerintem a Rella semmi az itt felsoroltakhoz képest. Nagy Barna Farkas 😂😂 ezen még mindig fetrengek.
Egyébként a te neveddel max annyi a gond, hogy mivel ritka, sokan azt hiszik, hogy Bella, csak rosszul hallották. Nekem van egy Kordélia nevű kolléganőm, ő ált mindig Kornélia addig, amíg ki nem javítja az illetőket.
Sárga Barna
Fekete Farkas (nőgyógyász)
létező vezetéknév: Puncengrúber (nagymamám kollégája volt)
Illetve vicces dolog: egy Ördög és egy Pokol vezetéknevű összeházasodott a szomszédban, a kapucsengőjükön most az van: Ördög-Pokol. (Még jó, hogy nem Ördög és Pokol. Képzelem az esküvői meghívójukat is!)
A Rella azért jó név, mert nincs konkrét vagy asszociatív jelentése, a hangzása sem rossz. Ez ritka név, de nem hülye név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!