Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti milyen anyagi háttérrel...

Ti milyen anyagi háttérrel költöztetek el otthonról? Mi az az összeg amivel eltudom egymagam tartani?

Figyelt kérdés
Szóval 21/f vagyok, Borsodban élek. Mivel idén nyáron fejeztem be a tanulmányaim kicsivel több mint egy hónapja rendelkezem már egy igazi komoly állással ahol durván 105.000ft-ot kapok ki. A kérdés az lenne, hogy ilyen körülmények között mennyire biztonságos megpattanni otthonról? A gyűjtögessek még, addig várjak még nem lesz jobb állásom nem érdekelnek mert már unom az itthoni dolgokat. Nincs magánszférám, mindenki az én szobámba dekkol, mindenért cseeztetve vagyok ha pedig valamiért szólok az a válasz, hogy ez az Ő házuk stb. Ezért mindenképpen menni akarok! Szóval az albérlet, rezsi meg ilyenek mennyiből hozható ki? Utána körülbelül mennyi marad szórakozásra? Járt valaki hasonló cipőben?
2019. szept. 9. 08:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
5-én indulok ki Németbe egy hotel bárjába dolgozni. Több mint 4x ennyi fizu, szállás biztosított csak az étketést kell nekem állni. Elsősorban a magas fizetés miatt döntöttem a kimenetelen, a különélés már csak plusz! Lesz ami lesz alapon belecsapok a lecsóba!
2019. szept. 17. 00:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok hozzá! :)
2019. szept. 17. 00:57
 13/16 anonim ***** válasza:
kitartást és sok sikert.
2019. szept. 17. 11:21
 14/16 Metionin ***** válasza:
Hajrá!
2019. szept. 17. 14:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét hozzá! 😊
2019. szept. 18. 07:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Érettségi után,azonnal munkát szereztem, 2 hónap múlva, albérletbe költöztem.Miért?

Önálló és felnőtt akartam lenni aki a maga ura, jövök megyek teszek amit akarok, megszüntetve a szülői szabalyozast:) pár kemény hónap után már remekül működött és azóta is ,sok munkával,szórakozással,barátokkal,

penz beosztassal és két lábbal a földön elem az életem.

Jól döntöttem :)

2022. szept. 18. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!