A kérdésem azlenne hogy mit tudnak csinálni a fiúval lány szöktetés után?
Figyelt kérdés
Én meg kiskorú vagyok viszont ő már betöltötte a 18 évet és elszertnek vele szökni. Tudnának valamit csinalni a rendőrök velünk?2019. szept. 8. 06:57
1/11 anonim válasza:
A rendőrök szépen visszaviszik a kiskorút a szülőkhöz. Hogy veled mit csinálnak azt nem tudom.
Arra azért vigyázz, hogy ne legyen terhes. Ne tedd tönkre a lány és a születendő gyerek életét.
2/11 anonim válasza:
Hazavisznek, mivel kiskorú vagy
3/11 anonim válasza:
A kiskorut haza viszik. A nagykorú ellen eljárást inditanak: ez lehet súlyos esetben emberrablás vad- nyilván Ha a kiskorú 16, akkor nem, de ha pl 12, simán. Kiskorú lakóhelyének önkényes megváltoztatása, ez klassz kis pénzbüntetés.
4/11 anonim válasza:
Es megis miert akarsz elszokni vele?
Az a baj, hogy irhatnek itt regenyeket arrol mennyire buta, naiv es felelotlen vagy (NEM, NEM a korral jar, nem minden tini hulyul meg, kikerem a nevukben), de valoszinuleg semmi ertelme.
Azt tanacsopom inkabb, tedd probara a szerelmeteket, es mond meg a nagyfiunak, hogy varni szeretnel amig betoltod a 18-at, utana megszoksz vele.
5/11 anonim válasza:
Ne lépjél le.Ha kiskorú vagy úgyis hazavisznek.Nem ér annyit az egész.Attól még járhattok együtt.Vagy tiltják a szülők?
6/11 anonim válasza:
Ne szokj el anyadeknak kepes lennel lelki fajdalmat okozni hogy azt se tudjak kivel hol vagy, mit csinalhatnak veled elraboltak-e? Mind ezt azert mert te szerelmes vagy? Inkabb kozold hogy van valakid es vele szeretnel lenni. Ha ciganyok vagytok es ugy akarsz megszokni akkor meg annyit csinalnak hogy koteles lesz elvegyen teged a fiu ha elvette a szuzessegedet
7/11 anonim válasza:
Szökj el nyugodtan, ha szobafogságban akarod letölteni azt a pár évet, míg 18 éves leszel.
9/11 A kérdező kommentje:
Tiltják a szülők az én részemről is és az övéről is! Annyira hogy már találkozni is alig tudunk egymással, állandóan csak megvernek ha szóba jön a kapcsolatunk vagy ha találkozok vele. Így ez nem megy. Tiszta lila foltok a testemen a barátom nem nézi el mostmár hogy ez mind miattunk van:(!
2019. szept. 8. 21:03
10/11 anonim válasza:
Attól majd biztos jobb lesz ha miután a rendőrök vittek haza, apád félholtra ver mindkettőtöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!