Miért ilyen betegesen gonosz anyósom? Iszik a feleségem, mit tegyek?
Az anyóst kizárjátok az életekből. Nem szabad vele szóbaállni és nem kell foglalkozni a szurkálódásaival.
Viszont elsőnek azt kéne kideríteni hogy miért iszik a nejed aztán ülj le vele beszélni. Ha nem változik akkor én ultimátumot adnék. Ha továbbra is iszik akkor elválnak útjaink, mert nem szeretném ha a gyerekeim anyja piás lenne.
A költözés nem rossz ötlet mert távolabb leszel az anyóstól.
Miért kell a kérdezőnek esni, h miatta nem boldog és iszik a neje, annak oka van...
Ez inkább hajlam kérdése.Nekem is lenne olkom inni, mégse iszom,
20 voltam mikor meghalt fiatalon apám,éjszaka én taxiztam a halottszállítóért,én intéztem a temetést.Férjem ivott, semmi oka nem volt rá, ezt ő maga mondta, úgyhogy ez is hülyeség, hogy annak mindig oka kell legyen!!!
Azt mondta, egyszerűen szereti az ízét! ennyi..
Történt más is, nem részletezném, mégse lettem zugivó!!!
Kérdező, ha nem akar elköltözni onnan a feleséged, akkor ennyi.Nem érdemes harcolni érte!
Én is otthagytam a szeretett szülővárosomat, mai napig hiányzik...20 km el odébb élünk, nem ismertem senkit anyósomékon kívül...Rossz volt, kibírtam,itt alapítottunk családot, és itt élek 26 éve.
“Minden szép és jó” = “anyósom mérhetetlenül gonosz! Neki sose lehet megfelelni és szét akár választani bennünket feleségemmel”
Csak én érzem itt az ellentmondást?
Utolsó, mielőtt ítélkezel kérdezz, igen érdeklődtem nejem ivászatától, miért is lehet, nem hisztizek, csupán segítségért jöttem mert sajnos aki benne van az lát a legkevésbé reálisan. A költözés lesz a legjobb megoldás az biztos, amit régebb óta tervezek de most a szükség gyorsítja a folyamatot. Ha nejem nem jön sajnálom, 29 vagyok itt az élet előttem... De bízom benne hogy minden rendben lesz, a házasság azért nem egy középiskolás love sztori, inkább megjavítani kell, mint eldobni de azért azon belőle is vannak határok.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
#16 vagyok, Arról nem is beszélve, hogy az ANYÓSODAT se tudod leállítani egy éve.
Ma mindent félreírok....
Sajnos nálunk is hasonló a helyzet.
Anyám családjánál elég nagy kultúrája van az ivásnak.
Ha öröm,akkor azért,ha bánat,akkor azért.
Engem már 16 évesen akartak sörrel kínálni.
Nem is kell mondanom,több rokon bele is halt az alkoholizmusba.
A nagyapám úgy halt meg,hogy télen berúgott,és kiment a hidegben az udvarra,elaludt és megfagyott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!