Holnap a 13 éves lányom a westendbe megy. Mennyi pénzt adjak neki?
Felelősségteljes anyuka,és normális kislány vagytok,gratulálok! :)
Jó,hogy nem telhetetlen a lány és teszik az is hogy rugalmas vagy :)
kevés az ilyen :)
utolsó vagyok: ne hallgass a sok bunkóra! jól csinálod!
megvan a szabadság,de vannak korlátok,és a lány is jól érzi magát benne! bár minden szülő így gondolkodna,sokan sajnos végletekbe esnek...
szerintem egy felso 3-5000 ft kozott van... en inkabb egy tizest adnek. ha elmennek kajalni az mar egy ezres,mozi 1500;;; gondolom nem surun shoppingol. legalabb kiderul mennyire takarekos, de tiz ezer ft mai vilagban nem sok. plane hogy kiveteles esetrol van szo.
ja ne egybe add neki egy penzjegyet,hanem pl ezresekben,kettoben, sok a bunko elado,nehogy atverjek,mert gyerek.pl visszajaroval...
ja meg valami :-) jobb nem egy helyre tenni a penzt, fele zsebbe, fele taskaba... ha elveszik vagy kizsebelik (NEM IJESZTGETESKEPP MONDOM CSAK OVATOSSAGKEPP.apunak egyszer lyukas volt az ingzsebe es elvesztette igy a penzt)
ui: ne hurrogjatok le, de en adnek neki egy marek aprot is. sok a szegeny az aluljaroban, van aki megerdemli az aprot, pl oreg neni vagy kutyas, vagy kerti viragot arulo neni. ...engem igy neveltek,hogyha shoppingra tudok kolteni, meg magamra, a szegenyeknek is adjak :-)
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!