Eldöntheti -e vagy legalább kérheti-e a férj, hogy a nő ne szoptasson?
Megromolhat-e a házastársak kapcsolata egy ilyen vitában végleg?
Kérését ezzel indokolná:
-más családokban is remekül bevált
-ő is akarja etetni a babát, le akarja venni a gond egy részét a feleség válláról
-a tápszeres babák nem hasfájósak annyira, így nem kell senkinek annyiszor felkelni
-40 m2-es lakásban nincs olyan, hogy csak a nő kel fel éjszaka, mivel vékonyak a falak és a férfi is felébred, így akkor már mindegy ki látja el
-nem akarja, hogy a felesége melle megnyúljon
Engem lényegében az érdekel, hogy van-e döntési joga , hiszen a baba az övé is?
68%-os:menj vissza a kutyáidhoz.
Te ne ugass itt,aki kisgyermekes lakók között póráz nélkül sétáltatja a kutyáit....
(látni,hogy téged tápszereztek,talán nem ártott volna több testközeli élmény anyáddal csecsemőkorodban)
Én nem akarom a kérdező férjét ledorongolni, de alap dolog, hogy a gyerek anyatejet kap. A mellmegnyúlás megelőzhető tornával (Kriston-féle melltorna), a gyerekhez meg akkor is fel kellesz kelni éjszakánként, ha tápszeren nő fel. A tápszerről meg no comment.
Csak annyit még, hogy én anyatejen nőttem fel, sosem voltam beteges típus, míg sok osztálytársam tápszeres volt, és sokkal gyengébb az immunrendszerük, mint nekem.
20/L
Nem rólam van szó, de köszönöm a válaszokat, bár az elszabaduló indulatokat nem értem.
Engem az érdekelt, hogy meddig mehet el egy férfi, kérheti-e a feleségét, hogy ne szoptasson vagy hagyja abba, mert félti az alakját, a kettőjük kapcsolatát stb.
Itt igazából belekeveredett az anyatej jelentősége is, ami részben érthető, bár a tápszer tájékoztatók a tévhiteket el szokták oszlatni.
Ja és engem sosem tápszereztek, úgyhogy mellélőttél 65%-os. :)
De ismerek olyat aki szebb vagy okosabb vagy egészségesebb nálam pdih tápszert evett. Csak mert nincs köze hozzá hogy mit evett a gyerek kicsi korában, tápszert vagy tejet.
A kutyáim meg közterületen ott sétáltatom ahol akarom, több pénz költöttem a képzésükre mint egyes kisbabából lett suhancokéra a drága anyucik akik errefelé garázdálkodnak xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!