Azok a családok, akiknek a befizetések után marad 3-ójukra 30000 ft-juk a hónapra, hogy oldják meg a gondokat?
saját vállalkozásba hitelből bele ne kezdj,mert bukta lesz.jó nagy.
A gyereknek az olcsó pelus is éppen olyan jó,mint a drága.
Némi pénzhez juthatsz,ha gyerekre vigyázol(úgyis ott a tied),rábeszéled az ismerőseidet,hogy a drága bolti bébiétel helyett vegyék meg tőled(úgyis főzől a babának,így némileg többet csinálsz)
Az az elkeserítő, hogy van ennél sokkal rosszabb helyzet is. Hidd el nekem volt olyan hónap sőt lehet, hogy még most is van, hogy nincs 30 ezer a számlák befizetése után. Ez az elkeserítő helyzet van a mai országban és sajnos csak rosszabb lesz a kis jövedelműeknek miután megszüntetik az adójóváírást.
Aki meg eddig is segélyen élt az pedig majd ezután is megfog élni abból. (biztosan tudod, hogy kikre gondolok elsősorban)
Spórolás... ez az egyetlen egy megoldás vagy, amint lehetséges vissza menni valahova dolgozni.
Mi is ilyen nehéz helyzetben vagyunk, sőt, sokkal rosszabban... de egy ötletet adhatok: én ebay-ezek a családi kassza fenntartásához. Azoknak ajánlom, akik tudnak angolul. Egy csomó jó turkáló van, márkás holmit gyakran kifogni, nagyon olcsón, amiért, ha felrakom az ebay-re, ölni tudnának a külföldi licitálók. Szóval egy-egy eladással van, hogy 15.000-t is keresek... enélkül minden bizonnyal teljes csőd lenne itthon. Ez is csak arra elég, hogy fenntartsam magamat, megvegyem, ami kell. Amúgy 21/L vagyok, és a szüleimmel lakok még, így segítek magamon..De ha nem tud valaki angolul, vagy túl bajos az ebay neki, még mindig ott vannak a hazai licitálós oldalak teszvesz, vatera.. Próbálj otthon összeszedni dolgokat, amik nem kellenek, hátha...
A legjobbakat!
Ismerős a helyzet, nekünk is a számlák kifizetése után kb ennyi pénz marad. És akkor tessék éljél meg, vicc az egész. Pár éve igaz mi is jobban éltünk, sajnos én jelenleg nem dolgozom, még kapom a munkanélküli segélyt, pedig tényleg nagyon sok munkát elvállalnék, de ott van az, hogy ja 28 éves nő vagyok férjnél és még nincsen gyerek . Akko rminek vegyelek fel, ha úgysem maradsz sokági, mert tuti, hogy rövidesen babát akarok. Hiába is tagadom, persze egy idő múlva akarunk, de sosem fogom ez elismerni, hiszen így is nehezen találok munkát. Ez a másik véglet, a következő pedig akinek kisgyereke van. Nevetséges ami itt megy.
Hogyan tudsz megélni? Hát nehéz a kaján tényleg úgy lehet spórolni, hogy az akciósakat veszed csak meg, de a tisztítószereket is lehet, pl. azért sok mindenben jó az ecet a drága domestos helyett, még ablakot is lehet ecetes vízzel mosni. Clin is drága.
Pelenkán azért nehéz, még ha a legolcsóbbat is veszi az ember. A számlák elmaradása sem megoldás, mert akkor elindul egy lavina és sosem lesz vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!