Mit gondoltok erről, Egy kicsit rosszul esik nekem?
Mi most építjük a házunkat, hogy el tudjunk végre költözni.
Tudom, hogy minden pénzünk erre fog elmennni, tavaly és erre ment, és erre megy el ebben az évben is.
Jövő hónapban 17. születésnapom lesz, nem várok el semmit. Sőt..meg is mondtam itthon, ha tortát se kapok az se baj. Elég ha gondolnak rám , és felköszöntenek..:)
Szerintem a mai világban már az is valami, ha egy tortát kapsz. Becsüld ezt is. Tudod vannak akik sokkal nehezebben élnek meg, és nem mindig kapnak ajándékokat.
Ne problémázz ezen. Elhiszem, hogy rosszul esett, én megértem. Tavaly a 16. születésnapomra tortát se kaptam.:)
Gondolj bele. Ha lesznek majd gyerekeid, és adósságok szakadnak a nyakadba.. majd meglátod milyen nehéz megállni a lábadon. A szüleid is biztos sajnálják a dolgot.
Tedd túl magad rajta.
Amúgy Boldog Szülinapot előre is! :)
Én kb3 éve nem kapok ajándékot a szülinapomra van amikor még tortát se mert sajnos ilyen az anyagi helyzetünk. Eleinte nekem is rosszul esett de rákellett jönnöm, h ez csak egy nap olyan mint a többi. Persze néhány héttel/nappal később mindig kapok v.mit nem nagy dolgot de én ennek is örülök. Persze mindig felköszöntenek gondolnak rám és ez sokkal jobban esik, mint az ajándék.
Örülj inkább annak, h ott vannak a szüleid, van fedél a fejed felett és nem halsz éhen.
Tudod ez a kérdés egy nagyon elkényesztetet önző lánynak állít be .
Az ajándék nem minden, sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben erre majd te is rájösz.
Ja, és ezért ne haraudj a szüleidre.
Evek ota nem kapok ajandekot, most 18 multam. Baromira nem ez a fontos a szuletesnapban...
Ne legyel mar ilyen csitri, 16 evesen igazan felfoghatod, hogy van jobb helye is annak penznek(pl.szamla, etel-ital), minthogy nalad legyen.
Inkabb orulj, hogy szoltak elore es nem estel pofara.
Kepzeld magad a szuleid helyebe, hogy milyen erzes lehetett elmondani a lanyuknak, - akinek mindig a legjobbat, legtobbet akarjak- hogy nincs lehetoseguk ajandekot venni...
Ezt gondolom errol, udv.
Ha ennyire rosszul esik hogy nem kapsz semmit,akkor mondjad nekik hogy jó lesz később is valami apróság,amikor lesz valamennyi pénzük a szüleidnek...Én a ballagásomra nem kaptam semmit,anyu napokig sírt miatta,de azt mondta hogy bepótolja :)Szerintem nálad is így lesz :)
15/L
Boldog születésnapot!!!!!!!
Lehet, hogy csak ugratnak, és jön az ajándék :)
Az is lehet, hogy igazat mondanak. Ha ez a helyzet, akkor semmiképp ne neheztelj rájuk. Nekik jobban fáj, mint neked. Ilyenkor van a legnagyobb szükségük a támogatásodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!