Nem főz csak heverészik egész nap. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyám egész nap csak fekszik, nem dolgozik, apám nem él velünk. Nem csinál semmit csak nézi a sorozatokat és a barátnőivel trécsel.Hetrnte egyszer ha főz, ha még számonkérem, akkor más örülne annak a szendvicsek, stb. A válasz. Rohadtul unom hogy más család el tud menni nyaralni, van főtt étel az asztalon, tudnak venni jó ruhákat, mi meg a sz*r segélyből meg nem tudom miből élünk. Mit lehet tenni? 17/f2019. aug. 24. 21:01
31/32 anonim válasza:
"Utolsó: alap hogy anyuci elhuz dolgozni, aztán majd lehet elvárni akarmit is a gyerektől. Amig anya nem teszi a dolgát addig a gyerektől se kell elvárni semmit." Áruld már el, igazából mit tudsz te erről a nőről hogy ilyen hangnemet használsz- már a sértett kérdezőcske hisztijén kívül, hogy anyu nem nyalja a seggét mikor ő óhajtja? Mit tudsz arról miért csinálja amit csinál? Talán csak beleunt hogy a családja-a kölykével egyetemben cselédnek nézi, és kihasználja majd húsz éve-és úgy döntött elég volt.Én ennél a kérdésnél nem látok mást, csak egy szaros kis arrogáns tizenhét évest, aki parancsolgatni akar annak aki eltartja az elba.szott pi.csáját.
32/32 anonim válasza:
És te mit tudsz a kérdezőről hogy ilyen hangnemet megengedsz magadnak róla ?? Na itt fejeztem be a társalgást, ekkora gyökeret !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!