Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ő most csak egy őszinte...

Ő most csak egy őszinte barátnő vagy egy rosszindulatú ember?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki gyakran szokott érdeklődni, hogy milyen a kapcsolatom a barátommal.

Őszintén elmondom neki, mi történt ha épp összekapunk agy haragszom a barátomra vagy ilyesmi.

Folyamatosan azt hangoztatja, hogy nem illünk össze, engem a barátom nem vesz komolyan, csak kihasznál. És, hogy feleslegesen elpocsékolom a legszebb éveimet egy bizonytalan kapcsolatra. Mert úgyis elfog hagyni, ha én elkezdek bulizgatni, vagy úgyis megcsal ha nem leszek vele pár napig.

Most én lennék vak a szerelemtől, vagy tényleg ő a rosszindulatú?

Tudom, hogy nem tökéletes a kapcsolatunk a párommal, és hogy gyakran és viselkedek hülyén. De eddig egyedül ettől a barátnőmtől hallottam a fent leírtakat.

Más megpróbál biztatni, tanácsot adni, hogy érdemes leülnünk beszélgetni, hiszen szerelmesek vagyunk egymásba stb.

Nem tudom eldönteni, hogy ő jobban látja a dolgokat, mert kívülálló, vagy csak úgy van vele, ha neki nem sikerült a férfiakkal boldognak lennie, én se legyek az.

Tényleg voltak arra utaló jelek, hogy csak kihasznál, de leültem vele beszélni, és rájöttem, hogy tévedtem.

Egész nap dolgozik, hétvégén is néha, megértem hogy nem mindig van kedve menni valahova. És elhiszem neki, hogyha dolgozik akkor tényleg azt csinálja, nem pedig csajozik.

(Ahogy a barátnőm mondta pár hete...)

2010. júl. 13. 17:15
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem egy rosszindulatú ellendrukker.Akivel ez megtörténtént és kötelező,hogy Veled is megtörténjen.Mért jó az,hogy áálandóan felpiszkál,és gyanakodsz??Talán mesélj neki kevesebbet és bízz a barátodban és Vele beszéld meg a dolgaitokat.
2010. júl. 13. 17:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Ismeri személyesen a páromat, de kb. egy éve nem találkozott vele.
2010. júl. 13. 17:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt csak te tudhatod,hogy most jól megvagy a pasiddal és a barátnőd kavar vagy épp fordítva. Ezt egy ismeretlen ember honnan tudja?:D

19/L

2010. júl. 13. 17:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Szerelmes vagyok, és elfogult.
2010. júl. 13. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

ezek alapján döntsd el hogy barátnőd-e a barátnőd vagy csak rosszindulatú?

- Titkol-e/Titkolt-e valamit előtted a párod, ami rád nézve negatív (tehát nem ajándék vagy ilyesmi)

- Tudsz-e róla, hogy megcsalt?

- Szokott-e párod szerelmet vallani vagy ide-oda elvinni ?

-Ismered-e a párod munkaidejét, tudod-e őt hívni bármikor?

- Változott-e meg vmikor a viselkedése nagy hirtelenséggel? (pl. le se kakilt vmi miatt, vagy épp ellenkezőleg furcsán imádattal halmozott el?)

Na, ha ezekre pozitív a válasz, a barátnőd egy x.arkeverő.

2010. júl. 13. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Mit mondanak mások? Tudod néha az ember annyira szerelmes hogy nem veszi észre azokat a dolgokat amiket folyamatosan mondd mindenki neki. Egy barátnő még nem mindenki, de ha többen mondják akkor érdemes elgondolkodni rajta.
2010. júl. 13. 17:45
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem,ha van is bármi baj közöttetek,azon ne egy másik ember lovagoljon.Volt nekem "szerencsém" egy ilyen nőhöz,aki eleinte úgy tűnt,igaz barátnőm akar lenni.Terhes voltam éppen,és voltak problémáink a férjemmel,kinek nem,de voltak igazán komolyak is.Ő,ahelyett,hogy biztatott volna,vagy "baráti" öleléssel vigasztalt volna,kígyót-békát kiabált.Időbe tellett,de szerencsére még jókor észrevettem,hogy ez áskálódás:ő egyedül neveli a gyerekét,és randizni sem igazán van ideje,mindig dolgozik.Ezt én tisztelem is benne,de azért nincs joga más életét is tönkre vágni.Ja,és:NEM mondom,hogy minden egyedülálló anyát efféle negatív hatások vezérelnek,de őt igen,s ezt idejében kell észrevenni.Remélem,segítettem.
2010. júl. 13. 17:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy rengeteg rosszindulatú ember él közöttünk.. sajnos. Lehet a barátnőd is egy közülük, és irigy a kapcsolatotokra.

Sztem derítsd ki vhogyan. De ebben kérd a párod segítségét is... Mondj el neki sztem mindent..

Persze ez a visszájára is elsülhet, hogy a lánynak volt igaza.. De hát ki tudja?? Ha esetleg ez lenne, örülj, h kiderült mi is az igazság.

2010. júl. 13. 19:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha senki más nem ért egyet vele, valószínűleg ő a rosszindulatú.
2010. júl. 13. 20:22
 10/10 A kérdező kommentje:

Beszéltem a kérdésben említett nővel erről, azt mondta, hogy azok akik hazugsággal áltatnak, nem barátok.

Mert az az igazi barát, aki megmondja az igazat, akkor is ha ez nekem fáj.

2010. júl. 14. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!