Ti elhiszitek ezt?
Figyelt kérdés
A kolléganőm párja Németországban dolgozik. A kolléganőm terhes, nemsokára szül. A párja állítólag nem kap szabadságot 8 hónapja, nem tud hazajönni. Ilyen van? Soha nincs szabadság, ha kint dolgozik valaki?2019. aug. 19. 22:25
11/19 anonim válasza:
Ez netto baromsàg, itt pl. Bayern tartományban a mult csitortok es pentek munkaszuneti nap volt, az a hetvegevel 4 nap, nekem ne mondd hogy nem tudott bolns hazaugrani. Ezt a pasit sem làtja többet...
12/19 anonim válasza:
Szerintem a csávó már felé se fog nézni a kolléganődnek!
13/19 anonim válasza:
Ezt a Főnök reszortja kideríteni.
14/19 anonim válasza:
Csak nekem nem jön ki a matek?
A csaj nemsokára szül, ergo, még nincs 40 hetes
A pasi 8 hónapja kint van és azóta nem találkoztak az kb 35-36 hét.
Kiment, amint rájöttek, hogy terhes, vagyis legkorábban kb a 3. héten, mert 2 hetesnél előbb lehetetlen rájönni, hogy terhes és mondjuk kellett 1 hét a munka találáshoz, mert szerencsés és hiányszakmája van vagy eleve volt neki munkaszerződése és ment volna.
Hmmmm...
15/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szoros a matek. Szerintem nem tudta még, hogy terhes, amikor a párja visszament, egyikük se tudta. Akkor lett terhes, amikor itthon volt, de akkor se sokáig volt itthon. Amúgy volt a férfinak kint munkája, évek óta nem Magyarországon dolgozik. Azt tudom, hogy a nő nagyon terhes akart lenni, szerintem ez a férfi a gyerek apja, és elvileg együtt vannak.
2019. aug. 20. 10:18
16/19 anonim válasza:
ma 09:06-os: Baayerben a CSÜTÖRTÖK tényleg munkaszüneti nap volt, de a PÉNTEK NEM!!!! Csak sokan vettek ki szabadságot péntekre, már aki kapott.
17/19 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá!
Ugyan ilyen gondosan foglalkozz a saját pasiddal és a saját gyerekeddel. Gondolom egyik sincs...
18/19 anonim válasza:
Utolsó egyetértek veled! Micsoda pletyka fészek a kérdező! 😂
19/19 A kérdező kommentje:
Ugyan-ugyan! A gyakorira mindenki pletykálni jár, ti is! Álszent szöveg, hogy 'foglalkozz magaddal', ez az oldal ezért van.
2019. szept. 1. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!