Miért vagyok köteles a nyári melómból származó fizumat odaadni a szüleimnek? Nem egy részét, hanem az egészet.
Anyu követeli, hogy azt a heti 10 E ft-ot adjam neki oda, mert az neki jár. Heti 2x mos, és csak hétvégén főz. Bulizni nem járok, még egy fagyit sem kaptam idén nyáron.
Azt mondta, adjam oda neki, szálljak be a költségekbe a havi 40 E ft-mal.
Ha kérek tőle egy szívességet nem teszi meg, de péntekenként azért tartja a markát, hogy neki jár az én fizetésem.
Mert otthon laksz. Ha el kellene menned otthonról, akkor ez a 40 csak az albérletre lenne elég(rezsi nélkül).
De szerintem ezt tőle kérdezd meg.
Ha viszont nem tetszik a dolog, költözz el.
Azért nem tartom fairnek, mert pl. ha elmegy boltba, hoz kenyeret. Én megkérem, hogy ugyan hozzon már nekem 3 zsemlét meg bele 6 szelet parizert. Adok neki 500 ft-t, (amúgy 130 ft ez a 3 szendvics), hogy hozzon. Nem, ő "elfelejti", helyette vesz magának 2 tábla milka csokit. Ha vissza merem kérni a pénzt, felháborodik, hogy ugyan már mire is. Napi 2 ezer ft-om van, hogy reggelit vegyek belőle. Persze ez kijönne 6-700 ft-ból is. Nem, neki az egész kell. :(
Azzal nincs bajom, hogy X ezret ki kell fizessek, na de hoyg a fizum 100%-át...
Amúgy 17 éves vagyok. Hétköznap csak hideg ételeket eszünk, mert anyu főzés helyett internetezik vagy olvas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!