Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt férjemmel 6 éve elváltunk...

Volt férjemmel 6 éve elváltunk, békében, azóta is baráti volt a viszonyunk, eddig. Együtt neveltük a fiunkat. Mindent meg tudtunk beszélni. Megjelent egy új nő, és minden borult. Adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
Volt korábban egy kapcsolata 5 évig, nagyon jóban voltam vele is, de sajnos szakítottak. Azt hozzáteszem én akartam anno elválni. Szóval január óta itt az új nő, mostmár felesége, jön a közös gyerek. A csaj olyan szinten féltékeny rám, már betegesen, hogy nem enged a gyerekem apjával semmilyen kapcsolatot, se telefonon sem sehogy. Ha messengeren akarok bmit beszélni vele, a csaj válaszol alpári stílusban a volt férjem nevében. Azt mondta hagyjam őket békén, de nyilván ezt nem tehetem hiszen a gyerekünk egy életre összeköt. Eddig is csak az alapvető gyerekkel kapcsolatos dolgok miatt kerestem csak, láthatás gytartás stb. A fiamon keresztül üzenget, aki 9 éves. Mostanra nagyon elmérgesedett a helyzet, a volt férjem is mocskolódik azt teszi amit a csaj mond. A fiam ki van bukva a helyzet miatt, sokat sír hogy marjuk egymást. Tanácstalan vagyok, nem tudom mit tehetnék. Próbáltam szép szóval, kevésbé szép szóval megértetni hogy nekem a volt férjem nem kell és nincs ok a féltékenységre de hiába. El vagyok keseredve. A gyerek egyébként nálam van hivatalosan elhelyezve. Azt szeretném elérni hogy továbbra is minden gyerekünkkel kapcsolatos dolgot meg tudjak veke beszélni. Mit tanácsoltok?
2019. aug. 17. 14:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A mostani csaj előtt is volt kapcsolata, de mégis szóba állt velem az apa, sőt a párommal is jó viszont ápolt, semmi feszültség és ment minden zökkenőmentesen. A fiam ebben nőtt fel, eddig. És most nem csak hogy velem ezt teszik, az összes baráttal, családtaggal, mindenkitől elfordult az exem, mert a nő elzárja mindenkitől. Ez persze az ő baja. De azt hiszem az lesz a megoldás ha mindig fix napon fix időben viszi a gyereket és akkor tényleg nem kell ezen kívül másról beszélni. Remélem megoldódik a helyzet. Köszönöm a kommenteket.
2019. aug. 17. 14:51
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Megmondanám az exnek hogy elég volt ebből.Vagy normálisan viselkedik,és annyit meg tudtok beszélni hogy mikor jön a gyerekért,vagy ha nem,akkor nem viheti el a gyereket.Térjen észhez most már.
2019. aug. 17. 14:51
 13/16 anonim ***** válasza:
72%
Akkor ne hívd egyáltalán. Majd a volt férjed hív, hogy mikor vinné a gyereket. Ha meg a gyerek telefonja csörőg, ne te vedd fel.
2019. aug. 17. 15:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, van változás azóta, vagy sikerült megoldani a problémát?
2019. okt. 24. 07:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne, hogy sikerült-e valamit megoldani
2019. okt. 24. 10:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Fel kéne, venni, elmenteni ezeket a trágárkodásokat, és a gyámhatóságnál kérelmezni a láthatás tiltását, hogy a gyereket nem akarod ilyen ocsmányul beszélő környezetbe engedni, a férjed jöhessen hozzátok, de csak egyedül, és csak nálad lehessen a gyerekkel, bíróság által megszabott időpontban, és csak akkor.
2020. febr. 27. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!