Meleg vagyok 17 éves. Mit tegyek? Nemtudom mit kezdjek az életemmel? (bővebben lenn. )
Egy 17 éves meleg fiú vagyok. Lassan már az egész világ előtt felvállalom a másságomat, nemvagyok erre büszke, de felvállalom, ezvagyok én. Én ezt a nehezebb életet választottam. De a szüleim nem fogadnak el, pedig már egy féléve elmondtam nekik. A szüleim úgy néznek rám mint egy leprásra. Sosem fognak elfogadni? Költözzek el itthonról? Mit tegyek? Sosem volt még kapcsolatom, és szexuális kapcsolatom sem volt egyik nemmel sem. Nyitok a világ felé, óvatos vagyok, eljárok bulizni, fennvagyok meleg oldalakon, szétnézek az utcán, radizgatok, de nincs párom még mindig. Lehetne, de nagyon válogatok.. Lehetne párom nemis egy nemis kettő, de én az igazit keresem, még ha giccsesen is hangzik. Egyedül amikor külföldön jártam akkor tetszett meg komolyabban egy pasi, csak mivel messze van a világ másik részén ez azért nem működne. Hogyan keressek párt? Egyáltalán megfogom találni az igazit valaha aki nekem megfelel/akinek én is megfelelek? A világ elfogja valaha fogadni, hogy ilyen vagyok?
Szégyellem a másságomat, mert a szüleim kutyaként bánnak emiatt velem.. Segítsetek kérlek..
"Már bocs, de vicces vagy ezzel a nagy bizonygatással, ha magad se tudtad még eldönteni, hogy hova húz a szíved... Kár volt odaírni az életkorod mellé..."
De igen, tudom ;) Az emberek felé húz a szívem. Ha valakivel jól kijövök, tetszik, stb. nekem tökmindegy, milyen nemű, nem hagyom, hogy egy ilyen hülyeség közénk álljon :D A biszexek nem azért biszexek, mert bizonytalanok, hanem mert mindkét nemet szeretik :D Ennyi
17 biszex F
Nem a nyugatról kéne példát venni, kezdenek átesni a ló túloldalára.
A szüleid talán feldolgozzák idővel, talán nem, most türelmesnek kell lenned, mást nem tehetsz.
Ilyenekre gondolok, hogy nem kellene ünnepelni magát a homoszexualitást, van és kész.
Szerintem a legtöbb emberben az van, hogy ok, fura, de az ő dolga, kivéve, ha valaki direkt a provokációra játszik, na az olyan ne csodálkozzon, ha megbotránkoznak rajta, mintha nem pont az lenne a célja. A kirivó viselkedést még a heteróknál se nagyon tolerálják, és szerintem ez igy van jól.
"En sem ertem, hogyha meg sosem voltal csajjal, akkor hogy allithatod magadrol, hogy meleg vagy?"
Úgy, hogy hozzájuk vonzódik. Én heteró lány vagyok és már akkor is tudtam, hogy csak és kizárólag a férfiak érdekelnek, amikor még egyetlen férfival sem voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!