Hogy becéztek titeket a rokonaitok? Volt olyan amelyiket ki nem állhattátok?
nagyikám imádott becézni: gyémántos virágszálamtól kezdve a kis puncikáig minden volt. imádtam szegényt, sajnos 2 éve elment :(
papi csak noékám-nak hívott, ezt is bírtam.
anyám: bambi, rózsabimbó, rózsaszirom, büdös kölök :D
kiskoromban anyámat nyanyának hívtam, mert valamiért nem akartam kimondani, h anya. aztán megtanított rá :D
volt egy másik papám is: Lajos névre hallgatott, és annak ellenére, h nem bírtam becéztem mindennek:
Lajesz, Lajesztó, Lajka, Lajkó. ezen poénkodtam :D ő meg tűrte. :D
amúgy a szűkebb családomat imádom. a tágabb családommal meg nem foglalkozok, mert nem igazán vagyunk egy szinten... de mindenki úgy él, ahogy neki tetszik...
A férjem igazi becenévgyártó. :-)
- Pocakos (amikor terhes voltam)
- Ciklika (amikor menstruálok)
- Enciklika (amikor okoskodom)
- Hormonális (amikor nagyon kívánom őt)
- Álomfejű (reggel hatkor)
- Picimpa (nagyon érzékeny a fülcimpám...)
- Praktika (amikor nagyon magyarázom, hogy mi hogyan logikus)
- Pofi (mert sokat mosolygok, és gödröcskés az arcom)
Mindet szeretem. :-)
Én csak egyet gyártottam neki. Ritkán borotválkozik, ezért szőrös ősembernek hívtam. Mióta a férjem, azóta már szőrös nősember. :-)
A 11:58-as válaszadó nagyon aranyos :]
Anyukám hangulatától függően hív Gyeröknek, Gigónak, Mukinak (ezt nagyon utálom :D), Csumpinak (ezt meg gyűlölöm), ha mérges rám, akkor Kiscsillag, vagy Ágnes. De ehhez hallani kéne a hanglejtést is.
Apa általában Áginak, vagy szintén Gyeröknek, Kiscsibének hív. Meg néha HP-nek :D
Nagypapám mindig Ágikának hívott, nagymamám pedig Gigócinak és Ágnesomnak.
Nagybátyám Csibének hív.
Az Ágnest csak anyutól, a nagymamámtól, és a volt töritanáromtól viseltem/viselem el. Az Ágikát pedig csak a nagypapámtól tűrtem.
Anyum: bubi, cunci, boszi, hárpia..:D
Apum: boszi, galambocska, nem tudom honnan jött neki, hugi,én vagyok a legkisebb az egész családban(20vagyok)
Bátyám: coca, tésasszony, hugi.
1 Mamám van.: ő a rendes nevemen szólit
Nagynéném: is a nevemen szokott.
Apum: Buc (nekérdezzétek honnan...xD)
Anyum: Kislányom, k*rva leány(<- ha mérges rám, mert csináltam vmi olyasmit mint h a faszékre raktam a vízes törcsit) Szívem.
Nővérem: Manó, Manóka, Kiscsillag,
Bátyám: Csibe, Csirke, Szivi, Bébi
(bátyám és nővérem 18 évels idősebb nálam x"D)
13/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!