Férjek! Zavarna titeket ha a feleségeteken 10 kg súlyfelesleg maradt terhesség után? Fogyózom, le akarom adni, és adok is magamra, de érdekelne más hogy van ezzel. Titeket zavarna, vagy én túlzom el?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 22:11
11/13 anonim válasza:
Hát és a jóban-rosszban amig a halál el nem választ?az már nem érdekes?szerintem mostmár inkább a kövérebb nők jöttek a divatban,és különben is neked kell jól érezned magadat a bőrödben,ha nem vagy megelégedve akkor biztos hogy a párodnak is unalmas lesz egy idő után az állandó "kövér vagyok"téma...Mennyi vagy most?
12/13 anonim válasza:
Szia, bár én nem férj vagyok, hanem "csak" barátnő, de egy betegség miatt 10 kg-ot híztam, (megjegyzem, így voltam 172 cm-hez 70 kg) , a párom ugyanúgy kívánta velem a szexet, ugyanúgy megdícsért, hogy jól nézek ki. Persze én is amint lehetett (amikor a gyógyszereimet beállították)elkezdtem fogyózni és 5 kg-t le is adtam, de engem ezerszer jobban zavart a súlyfeleslegem, mint a párom.
Több mint 2 éves kapcsolatban élő nő
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és a sok biztatást:)
75kg vagyok most,és 175cm magas
2010. júl. 12. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!