Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van, vagy volt már szeretőd a...

Van, vagy volt már szeretőd a férjed mellett? Mi volt az ami hiányzott a házasságodból, és hogy tudtál megbírkózni a büntudattal?

Figyelt kérdés
fontos, hogy válaszoljatok!!
2010. júl. 11. 21:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

ilyenkor pontoz a sok hímsoviniszta sz*r.

A kérdésedre válaszolva: én még nem csaltam meg senkit, de valószínű sok nő azért csal, mert érzik hogy nincsenek szeretve, elhanyagolják őket. És a nő olyan férfit keres, aki rajong érte, fogalkozik vele, figyelmes, gyengéd...stb. Sajnos sok ffi a kapcsolatban elkényelmesedik, sőt, abszolút nem figyel a párja igényeire (testi+lelki) :(

Sok nő csalja a férjét, van aki okkal, van aki csak úgy...

2010. júl. 12. 19:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Én soha nem lennék mással úgy, hogy Ő abban a tudatban él, hogy csak Őérte élek. Ha már nem vágynék rá, de másra igen, akkor én ezt elmondanám neki őszintén legvégső esetben, ha már nagyon nem bírnám. Nekem olyan drága a kapcsolatunk és az Ő szeretete, hogy soha nem bántanám meg így.
2010. júl. 12. 19:03
 13/15 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! Nekem is nagyon fontos a kapcsolatom, másfél éves kislányunk van, de valami mégis nagyon hiányzik az életemből, ez pedig az a mindent elsöprő, lángoló szerelem. Mindig ésszel szerettem, és ezt így 35 éves fejjel már nagyon sajnálom. de nem adnám fel a családom a szerelemért. Pedig a lángoló, tüzes szerelem éppen most megy el mellettem. De a lányom, és a férjem a legfontosabb.
2010. júl. 12. 22:10
 14/15 anonim ***** válasza:
45%

Volt szeretőm a férjem mellett. Azt éreztem amit most te is, sablonos monoton lett a kapcsolatunk, de szerettem szeretem, eszem ágában sem volt elhagyni, csak vágytam valami izgalomra, valami újra valami másra! Az is hiányzott hogy valakinek tetszem, érezzem megint azt hogy csinos vagyok, kelkek még másnak!

6 hónapig tartott, jó volt vele, megkaptam mindd azt amire vágytam. Nem volt igazán lelkiismeret furdalásom, talán 1-2 alkalommal. Ha most vissza gondolok, jó érzés fog el, hogy jó volt szép volt, de ennyi, szeretőnek tökéjetes volt, férjnek nem kéne, mert szeretem a párom, és tudom azt bárki mással összejönnék 1-2 év múlva már őcsem tudna hhát mutatni, az a kapcsolat is ellaposodna, de a férjemben megvsn minden ami nekem kell, jó embercnem hagynám el, de viszont erre a Kis félrelépésre szükségem volt!

2010. aug. 7. 23:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, jóhohogynem szentté avatod magad
2018. nov. 8. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!