Létezik még ilyen család?
Én és a párom a harmincas korosztályt képviseljük, a szüleink az ötvenest. Eddig minden okés. 4 éve vagyunk együtt, a két család rendszeresen össze jár ünnepelni, vagy csak úgy.
A bonyodalmak itt kezdődnek. Azt vettem észre, hogy a párom anyja flörtöl velem. Fiatalos, csinos anyukája van, kellemes a férfiszemnek. Folytatom. A fateromon azt vettem észre, hogy flörtöl a párommal. Meg is kérdeztem tőle, hogy mi a pálya, és azt mondta, hogy jó az ízlésem, olyan mint az övé.
A sztorinak nincs vége, ugyanis a múlt hétvégén ünnepeltük apám születésnapját, bográcsoztunk. Erre fel eltűnik az anyám, és a párom apja, elvileg bementek a városközpontba rágcsálnivalóért meg italokért.
Az a sanda gyanúm, hogy ők is kavarhatnak, mert már észrevettem gyanús jeleket. Amikor megkérdeztem a párom, hogy mit szól apám hozzáállásához, azt mondta hogy tök jófej, szuper pasi lehetett fiatalabb korában, de még mindig az. Most ezt én is elmondhatnám az anyjáról nőben.
Ugye ez kissé abszurd? A vicc az egészben az, hogy mindenki hallgat, olyan nagy az egyetértés. Mit lehetne tenni, hogy ne legyen nagy balhé belőle, vagy egyáltalán lehet ebből balhé úgy, hogy mindenkinek van vaj a füle mögött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!