Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miert tart titokban ennyi mindent?
Ugy ertem volt kettonkrol a csaladja elott szo pl mikor kettesben voltunk helyeken DE ezeket honapokkal hetekkel kesobb megtudja az anyja..tole v tolem es jon h "hat nem is mondtad fiam.." es akkor parom inkabb nem mondd semmit el. :D
Tehat osszesegeben nem csak rolam mert nyilvan miert mindig korulottem forogna a tema. Ha tortent vele valami amirol en TUDOK :D es semmi kinos, o ezt nem meseli el a szuleinek. 26 eves tehat onallo felnott pasi. Nekem azt mondta ez rolunk szol en ismerem ot, az anyjanak meg nem kell tudnia mindenrol. Mondjuk igaz is..mert amikor tudott mindent mert otthon elt en meg kulon anyukammal, akkor az anyja non stop kerdezgette v engem h mizu mit csinaltok mikor hol. Gondolom ezaz oka. Veletek volt ilyen?
Én ugyan így vagyok a családommal. Francnak se hiányzik a kioktatás, az okoskodás, a teljesen fölösleges kérdések. Se időm se energiám nincsen arról vitázni anyámmal, hogy márpedig vigyek meleg ruhát ha leugrok a Balcsira meg amúgy is honnan van ennyi pénzem és miért nem másra költöm... Meg lassan 30-hoz közeledve ahhoz sincs kedvem, hogy "Hova mész? Kivel mész? Mikor jössz? Hol fogtok enni? Lesz szállás?". Felnőtt ember vagyok nem fogok éhen halni és megfagyni az utcán. Jobb ha nem is tudják, hogy megyek valahova mert csak felidegesítenek.
A páromról sem sokat tudnak mert arról is 5 órát kéne beszélgetni velük mert unatkoznak. Egyszerűen nincs kedvem ahhoz, hogy hallgassam a fejmosást olyan dolgokról amikről tudom, hogy jól csinálom ők meg nem is értenek hozzá. Annyiban hagyni nem tudom ha hülyeséget beszélnek, vitázni meg nem akarok mert azt szintén nem lehet velük. Így inkább nem mondok el semmit és akkor nem kell ezeket a baromságokat hallgatni.
Biztosan túlzottan belebeszélnek, ha tudnak valamit. Mondjuk az ilyeneket tuti széttrollkodnám és mindig valami hülye sztorival etetném őket, amit meghallgatni is vérciki, nemhogy elhinni és csámcsogni rajta.
32/f
Egyetertek! Koszi a valaszt! Erot meritettem :D
Nalunk inkabb az van anyoseknal h a NO ott egy masodrangu valaki..es ok azt lattak a parombol&belolem h mi ketten egy szinten vagyunk a kapcsolatban.. mert ez igy egeszseges konyorgom.. Es emiatt nem en voltam a szivuk csucske mert bizony van velemenyem amit kifejezek es bizony no letemre olyan bunoket kovettem el h sajat dontest is hoztam! Es a parom szerint is ez oke mert a dontossel ot nem sertettem meg. :D 😂😂 Roviden. :D Ott meg anyosom szavai mindig kinn maradnak a folyoson..senki se viszi be oket. Nekem nem nem asztalom abba beleszolni mert nem az en eletem.
De igazabol sok mindent maskepp latunk lat o a szulokkel es valoszinu ezert nem tapadt rajuk o sem..
En nehezen szakadok el anyutol :D o is szeret en is ot. Mindig jo hozzam 😊 De minden szirrol sz@rrol en se szamolok be neki.. egyreszt mert kiegne az agya a sok hulyesegemtol masreszt meg minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!