Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem hogy teljesen...

Úgy érzem hogy teljesen hülyére vesznek?

Figyelt kérdés

Papám bekerült a kórházba, engem ugráltattak akkor is mert csak nekem van autóm. Anyám akkor dolgozott mondta vegyek csirkemellet és panírozam be és süssem ki papának, ezzel nincs is gond. Megis csináltam de közben anya miatt fél 6kor kel keljek és keltsem a 2 éves kislányomat mert vinnem kell dolgozni mert nem mer biciklizni.

Szóval ez után még mentem papához 30 km-re de nem egyszerű sem a főzés sem az utazás és nyűgös gyerekkel aki nincs kipihenve.

Na már most anya itthon volt most 3 napot úgy látogattuk meg papámat hogy nem vittünk neki főtt ételt mert nem csinált neki semmit.

Szóval szerintem ez gáz,Tőlem elvárja hogy erőm felett teljesitsek teljesen egyedül segítség nélkül...ő meg mondjuk tesz rá magasról....így érzem és legszivesebben mondanám is neki Csak nem akarom megbántani és ezt senkivel nem tudom megbeszélni.

Lehet hogy apróságnak gondoljátok ezt a kiakadásom.

De nem egyszerű sajnos nekem sem.

2019. júl. 25. 07:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Még szerencse hogy én nem repülnék sehova mert ez az én házam....
2019. júl. 25. 14:32
 12/12 anonim ***** válasza:

6-ossal értek egyet, ugyan sarkosan fogalmazott, de ugyanezt írnám én is.

Nem vagyok a családom rabszolgája, ennyi. (Ha már valami kiborít, lemerít fizikailag, kialvatlanná tesz, ha már a kétévesem életébe is beleszarozik, akkor nem csinálom, ennyi.)

2019. júl. 26. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!