Mit szóltok a Jácint névhez?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 17:55
1/15 anonim válasza:
Nekem soha sem tetszett.
Hüye oszt.társamnak is az az unokatesojának a neve.
Ki nem álhatom azt a gyereket
2/15 anonim válasza:
Hát miután nagy hévvel kopogtattam be a tanári irodába, hogy Jácint tanárnőt keresném... rossz emlék, hagyjuk is :D
3/15 anonim válasza:
Nem tudok elkövetkeztetni attól, hogy lányneves hangzása van... Úgyhogy nem tudnám ezt a nevet adni a fiamnak.
5/15 anonim válasza:
Ne adj a fiadnak ilyen nevet(nem szemétségből) mikor 14-15 éves lesz cikinek fogja tartani...
6/15 anonim válasza:
Nekem a virág jut róla eszembe, aminek nagyon fini illata van=D
Tetszik a név ^^
7/15 anonim válasza:
Hát nekem nagyon nem tetszik. Bocsi :S
8/15 anonim válasza:
Az én fiam Jácint. Magas,jóképü,sportos,férfias.Minden nő oda van érte.Különben az 1975-76-ban születettek közt sok van, mert akkor ment a Benyovszky sorozat- Juhász Jácint főszereplésével. Akkoriban nagyon népszerű volt a szinész.
9/15 anonim válasza:
nekem sem tetszik, lányos hangzása van...
10/15 anonim válasza:
Tudni kell viselni a nevet. Attól függ, milyen családnévhez. Az egyik ismerősöm Juhász Jácint volt.. nagyon intelligens, segítőkész fiú volt (bizonyára még most is) de a nevén nem gyakran poénkodtak még a tanárok(!) is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!