Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Olyan nők, akiknek a párja...

Olyan nők, akiknek a párja sok sportot néz, hogyan élitek túl, mivel töltitek a felszabadult időt?

Figyelt kérdés

A párom sok sportot néz, látta például a vb összes meccsét, én csak néhány meccset néztem, mert a többi nem érdekel. Az olimpia alatt is napi 16-17 órát nézte a tv-t. Most, hogy vége lesz a vb-nek, azt hittem már minden szép és jó, de kiderült, hogy lesz úszó eb. Néhány versenyszám érdekelne, de nem az összes. Elfogadtam, hogy ő ilyen, nem ez a baj.

Hanem, hogy nem tudok mit kezdeni néha magammal, és kicsit magányos is vagyok, mikor ő sok sportot néz...

2010. júl. 11. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ó, én szeretem, hogy elfoglalja magát. Ennyit persze nem néz, mint ahogy Te írod... 16-17 óra... atyaég, csak aludni kel fel a tévé elől?! :o

Szóval én remekül eltöltöm az időt. Házimunka (porszívózás kivéve, természetesen), gépezés, Anyukámmal trécselünk egy órát telefonon (míg Apám is meccset néz :)), barátnőkkel elmegyünk valahova, stb.

A legjobb azonban az, ha meghívtok egy-két párt, ahol a férfi szintén sportközvetítés-imádó, aztán hagyjátok a pasikat tévézni, ti, csajok meg jól elszórakoztok, beszélgettek, főzőcskéztek, stb.

2010. júl. 11. 13:45
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Örüljél neki,hogy nem csavarog,hanem otthon melletted van!
2010. júl. 11. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én addig magammal foglalkozok!szépítkezés, olvasás, nyugiba, esetleg net!
2010. júl. 11. 13:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem még nincs párom. Én szumót szoktam nézni, meg karatét.
2010. júl. 11. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Az én barátom se néz ennyit, ez már kicsit beteges szerintem.. Én néha megsértődök, ha már nagyon soknak tartom, és nem tud rám figyelni picit se, ha mondanék neki valamit... De ez talán a legritkább... Számítógépen játszok, vagy a kutyával... Alszom, esetleg fürdök egyet... Keresztrejtvényt fejtek, amibe néha őt is belevonom... Vagy néha addig csábítgatom, míg ki nem kapcsolja, egy gyors menet, és mehet vissza tv-t nézni. :)
2010. júl. 11. 17:51
 6/9 anonim válasza:

Én aludni szoktam úgy h átölelem.Vagyis "szoktam".Mert mi még sajnos nem élük együtt de volt h a vb-n vmi elég fontos meccs volt és azért átjött h majd együtt megnézzük.Hát én elaludtam mellette.:)De élvezte mert simogatott meg ilyenek.Aztán félidőben elcsábítgatom én is :P és van h még a kezdéskor is rosszalkodunk de a tv előtt h ha gól van azt lássa:)

Netezz kicsit böngészgess, látogasd meg a szüleidet. Én inkább azt mondom amit akkor szoktam csinálni amikor nem vagyunk együtt, az ide szerintem jobban passzol.Alszok, meglátogatom a nagyszüleimet, segítek nekik.Annak úgyis örülnek:)

2010. júl. 11. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:

OFF:Huu az, hogy egy légtérben van vele nem azt jelenti, hogy VELE van. Mivel teljesen másra koncentrál. (egyébként nem csak othon tudja nézni hanem kocsmába, éterembe stb ugyhogy mindegy is a lényeg, hogy ő kiálítva) -_-"

Mostanság mindig ilyet olvasok, hogy már gyerek is van s akkor meg mégjobban érződik az együtt töltött idő hiánya. (így nem javasolnám a babát, hogy rád szakadjon)

De a kérdés persze nem ez volt bocsi, hát nálunk pár óra van csak sportra mivel dolgozik s utána fáradt. Én meg addig gép, főzés, takarítás, fűrdés, esetleg barátnőmmel egy boltban légkondi közelben :D

2010. júl. 11. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:

vele nézem!

Mi mást csinálnék?

A tegnapi "sorsdöntő" meccsen teljesen ki akadt. Teljesen le volt lombozva, hogy nem azok nyertek ekiknek drukkolt. Igaz nem volt valami szép mecs... Dánia-Holllandia az inkább.

2010. júl. 12. 17:05
 9/9 anonim ***** válasza:

16-17 órát?

és mikor alszik?!

Az már tényleg nagyon dúrva!

2010. júl. 12. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!