A családfát ingyenesen, hányas évekig lehet felkutatni?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 08:34
1/8 anonim válasza:
ameddig vissza tudják a rokonaid vezetni.
3/8 anonim válasza:
Ha magad kutatod, az ingyenes, és akár az 1700-as évekig visszamenőleg kikutathatod! Ajánlom a familysearch weboldalt, ahol rengeteg adat rendelkezésre áll!
Ha családfakutatókkal csináltatod, az sok pénzt, és jól meg kell válogatni, kiket választasz, mert vannak olyan kutatócsoportok, akik csak felveszik a pénzt, de nem kapsz valós adatokat!
4/8 anonim válasza:
A Familysearch-ön a legkorábbi fellelhető adat 1624-ből való. Településenként változik, nyilván függ attól, hogy a történelem folyamán hol mennyire pusztultak el az iratok. Van ahol megmaradt, de sérült az anyakönyv, mert elázott, egerek megrágták vagy hasonló. 1700-as évek végéig a legtöbb helyen azért végig lehet menni, néhány helyen kicsit korábbra is.
5/8 anonim válasza:
Általában az 1700-as évekig ha volt nemesi felmenő is azon az ágon a nemesség szerző ősig is akár
6/8 gustty válasza:
Én a Myheritage programot használom és 1885-ig tudtam visszamenni. 255 főig ingyenes. Te ha többet raksz fel azt is kezeli.
Egyszerű kezelni és nagy tudással rendelkezik. Egyházi és társadalmi bejegyzéseket is megtalálja.
7/8 anonim válasza:
Myharitage....
Izraeli érdekeltségű,adat gyüjtő metszett répáék.
Nem szivesen adnék nekik semmilyen adatot.
Egyébként hatékonyak.
8/8 anonim válasza:
MyHeritage a családfa összeállítására jó, kutatásra kevéssé alkalmas. A legtöbb adat a Familysearch-ről való náluk is. Tizensok éve találkoztam vele először, akkor jó volt, de azóta már másutt kutatok, ahol sokkal jobban lehet haladni. MH-n semmit nem találtam meg, amit a FS-ön pedig igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!