Hugom nagyon beképzelt hozzáteszem 16 éves most, azt hiszi h ő a legszebb legokosabb az egész világon és h ő mindenkinél jobb, szebb stb. Hogy lehetne ezt a viselkedési módját megváltoztatni? Ötleteket kérek. Vagy kinövi egyszer?
Hehe én ismerek egy ugyanilyen 16 éves srácot össze kéne ismertetni őket és közösen imádhatnák magukat :D
17/F
Hehe, nem közös a húgunk?:P
Én mára annyira meguntam a beképzeltségét, hogy egyszerű közömbösséggel viseltetek iránta. Nem utálom, hanem közönyös vagyok vele szemben- márpedig én alapvetően emberszerető vagyok,és ahhoz, hogy valaki már ne érdekeljen, nagyon messzire kell elmennie.
Kétlem, hogy megváltozna. Próbálkoztam már mindennel, türelemmel, lekezeléssel, hallgatással, semmi nem vált be.
A legviccesebb az, hogy nyílt titokként én vagyok elismerve a család eszének és művészi tehetségének - amit egyébként soha nem mondanak, én meg nem emlegetem, mert ha el merem mesélni, hogy a minap jót csevegtem egy külföldivel, azonnal megkapom, hogy szörnyen egoista vagyok, amiért dicsekedek a nyelvtudásommal. Ráadásul a tipikus én vagyok a legszebb, legokosabb, legtökéletesebb, legértékesebb ember a világon jellegű megszólításait általában mindig sikerül megcáfolni, csak p nem ismeri el.
Igazából tojnám le, hogy mennyire egoista, ha ez nem azt jelentené, hogy velem szemben folyamatosan rosszindulatú ás gyűlölködő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!