Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hugom nagyon beképzelt hozzáte...

Hugom nagyon beképzelt hozzáteszem 16 éves most, azt hiszi h ő a legszebb legokosabb az egész világon és h ő mindenkinél jobb, szebb stb. Hogy lehetne ezt a viselkedési módját megváltoztatni? Ötleteket kérek. Vagy kinövi egyszer?

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 15:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Még ott nem tart... remélem nem is fog
2010. jún. 30. 15:11
 12/20 A kérdező kommentje:
Csak a szülein szerint ő most ebben a korban van.. és ez le van tudva náluk.
2010. jún. 30. 15:17
 13/20 Horváth Döniz válasza:
46%
Szerintem egyáltalán nem kell porig alázni, attól nemfog semmi megváltozni sőt csak ellenségeskedést fog vele elérni. Inkább hagyd hogy magától rájöjjön a dolgokra és igen ebben a korban még ez a stílusa a legtöbb lánynak.
2010. jún. 30. 15:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hehe én ismerek egy ugyanilyen 16 éves srácot össze kéne ismertetni őket és közösen imádhatnák magukat :D

17/F

2010. jún. 30. 15:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Idővel úgyis kiderül, mennyi igaz ebből.
2010. jún. 30. 16:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, nem közös a húgunk?:P

Én mára annyira meguntam a beképzeltségét, hogy egyszerű közömbösséggel viseltetek iránta. Nem utálom, hanem közönyös vagyok vele szemben- márpedig én alapvetően emberszerető vagyok,és ahhoz, hogy valaki már ne érdekeljen, nagyon messzire kell elmennie.

Kétlem, hogy megváltozna. Próbálkoztam már mindennel, türelemmel, lekezeléssel, hallgatással, semmi nem vált be.

A legviccesebb az, hogy nyílt titokként én vagyok elismerve a család eszének és művészi tehetségének - amit egyébként soha nem mondanak, én meg nem emlegetem, mert ha el merem mesélni, hogy a minap jót csevegtem egy külföldivel, azonnal megkapom, hogy szörnyen egoista vagyok, amiért dicsekedek a nyelvtudásommal. Ráadásul a tipikus én vagyok a legszebb, legokosabb, legtökéletesebb, legértékesebb ember a világon jellegű megszólításait általában mindig sikerül megcáfolni, csak p nem ismeri el.

Igazából tojnám le, hogy mennyire egoista, ha ez nem azt jelentené, hogy velem szemben folyamatosan rosszindulatú ás gyűlölködő.

2010. jún. 30. 20:05
 17/20 A kérdező kommentje:
Hugomnak van barátja de azért jókat röhögnék sztem rajtuk :D
2010. jún. 30. 22:14
 18/20 A kérdező kommentje:
Kesves utolsó hozzászóló hát akkor nem csak én járok ilyen cipőben :P Van amikor normális is tud lenni de ha bekattan neki... :D Nah mind 1 remélem megváltoznak jó irányban mind a ketten :) Sok szerencsét neked is.Azért én bízom benne h majd csak kinövi.. :)
2010. jún. 30. 22:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Ééééés? Mostanra benőtt a "feje lágya"?
2015. aug. 13. 23:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta? :)
2022. júl. 2. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!