Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mamám anyjának a testvérének...

Mamám anyjának a testvérének a lányának a lányának a lánya az nekem ki? :D

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 23:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

72%-os válaszoló, egy fokkal el vagy tévedve.

Az alapján amit leírtál anyukám testvérének a gyereke 2. unokatesóm lenne, pedig az az első!!!!!

2010. jún. 25. 00:11
 22/29 anonim ***** válasza:

"Anya unokatesójának a gyereke másod. Mama unokatesójának a gyereke harmad. Annak a gyereke meg negyed."

Hol írtam olyat, hogy anyád testvérének a gyereke a 2.? Értelmezni kéne.

2010. jún. 25. 00:13
 23/29 anonim ***** válasza:

A nagyanyja unakatestvérének a lánya az se nem negyed se nem harmad. a Nagyanyja unokatestvérének az unokája lenne negyed. De itt a nagyanyja testvéréről van szó.

Az UNOKA testvér az első. A nagyszülő a közös. A nagyszülő unokái.

a másod fokú unokatestvérnél a dédszülő a közös,

a harmadfokú unokatestvérnél az ükszülő a közös.

A kérdező ükszülője az a szülője a mamája anyjának és annak testvérének. Tehát a mamája anyjának testvérének a lányának a lányának a lánya az harmad fokú unokatestvéred.

Rajzolj hozzá egy vázlatot, családfát pöttyökkel és vonalakkal, mert anélül könnyű belezavarodni.

2010. jún. 25. 00:17
 24/29 anonim ***** válasza:
Neked kéne értelmezned, a (fő) kérdés az volt, hogy a dédnagymama testvérének a dédunokája kicsodája a kérdezőnek, nem az volt a kérdés, hogy a dédi unokatestvérének a lánya, az ükszülő testvérének az ükunokája a negyed-unokatestvér.... Lásd be, részemről befejeztem a vitát...
2010. jún. 25. 00:20
 25/29 anonim ***** válasza:
ma 00:13 Nem tudom az idézetet honnan vetted én ilyet nem írtam, amit Te levezettél idézőjelen belül, csupán azt ecseteltem, hogy a Te elméleted mekkora hülyeség, rajtad kívül mindenki tudja.... Értsd meg a dédnagymama TESTVÉRének a dédunokájáról beszélünk és nem az unokatestvéréről (mert abban az esetben az ükszülők lennének testvérek és, akkor negyed-unokatestvér), ebben az esetben 3. fokon rokonok, harmad-unokatestvérek! Páran már leírtuk, de nyugodtan higgy a saját elméletedben!
2010. jún. 25. 00:28
 26/29 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat!!!
2010. jún. 25. 02:53
 27/29 anonim ***** válasza:
Tegnap 23:53as vagyok. Szóval nekem nagyszüleim.Lányomnak dédszülei. ill dédmama. (Dédmama testvérének a fiának a lánya:D:D) Nagyon jó kérdés volt:D
2010. jún. 25. 09:59
 28/29 anonim ***** válasza:

ma 09:59 A Te nagymamád testvérének az unokája az neked másod-unokatestvéred, az Ő gyereke lesz a lányod harmad-unokatestvére.

"unokatestvér: szülők testvérének gyermeke (unokafivér és unokanővér, illetve valaki unokabátyja, unokaöcse, unokanénje vagy unokahúga)

* másodunokatestvér: nagyszülők testvérének unokája

* harmadunokatestvér: dédszülők testvérének dédunokája

* stb."

[link]

2010. jún. 25. 13:58
 29/29 anonim ***** válasza:
Köszönöm:) Meg is nézem ezt a wikis linket. Hátha okosodok belőle:)
2010. jún. 26. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!