Lehet hogy örökbe fogadtak?
Hogy lehet az, hogy a nővérem és az öcsém ugyanúgy néznek ki (mármint az arcuk, szemszínük is), én pedig (lány) teljesen másmilyen vagyok. Én nem hasonlítok sem a szüleimre, sem a tesóimra kívülről, belülről viszont kicsit igen, de ez lehet a nevelés miatt is, nem?
Hogyan tudnám kideríteni hogy rokonok vagyunk-e? A vércsoportunk azonos. Meg minden papír, kis könyv megvan otthon, arról is mikor születtem, fotóval, méretekkel, stb.
- Örökbe fogadatok?
- Gondolod, ha lett volna választási lehetőségünk, akkor téged választunk?
A húgom barna hajú, barna szemű, a sógorom fekete hajú, szürke szemű, mindkettőjük kreolos bőrű.
Az elsőszülött fiúk fehér bőrű, nagyon világosszőke és kék szemű. Tiszta apukánk, tehát a gyerek az anyai nagyapjára hajaz. Hetedíziglen öröklődnek a dolgok, nem kell ebbe belemagyarázni semmit.
Nem hinném. Én se hasonlítok senkire de a testvéreim nagyon durván egymásra. Szerintem ha örökbe fogadtak volna akkor már elmondták volna.
Meg kérdezz rá az a legegyszerűbb
Köszönöm a válaszokat.
A bizonytalanságom alapja nem csupán a külső hasonlóságok hiánya. Hanem a természetem is teljesen más mint a többieké. És állandóan kívülállónak éreztem magam, mintha velem másként bántak volna, úgy éreztem, minden igazságtalanság engem ér.
#16 Szerinted a testvérek mentális felépítése ugyan az?
Ha tanulták biológiát, akkor tudhatnád, hogy az agy fejlődésekor óramű pontossággal kapcsolnak ki-be gének, és erre jön még a külső tényezők sora. Ha egy picit más pályák erősödnek meg, teljesen más személyiség leszel. Gyakran a testvérek teljesen eltérő vérmérsékletűek!
Unokahúgom maximalista, pedáns, szorongó, idegeskedő, féltékeny, már-már pszichotikus.
A kisebbik halál nyugodt, kreatív, laza, művészi, semmivel se lehet megbántani, cukorfalat.
Teljesen ellenkező személyiségjegyek, persze hogy a másodikat szereti mindenki jobban... sajnos ez az első kislányban mégjobbam erősíti a szorongást. Ez ilyen.
Köszi utolsó.
De én vagyok amúgy a második, vagyis középső gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!