Apám apjának a lánytesójának a férjének a testvérinek az unokája, nekem rokonom?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 13:44
1/7 anonim válasza:
apád nagynénjének a sógorának az unokája neked nem vérrokonod
2/7 anonim válasza:
rokonnak rokon, csak nem vérszerinti ugyanis ha már van egy családi szálban férj/feleség akkor megszekad a vérségi rokonság! :)
4/7 anonim válasza:
Természetesen nem vérrokonod, gondolom azt magad is tudod, de persze hogy rokonod, ha nem is könnyű a fokot pontosan meghatározni. Családfarendszerezésbn nem vok járatos de tán így tudnád legegyszerűbben: "Apám nagynénjének a férjének a kishúga/kisöccse" attól függően hogy fiú vagy lány:-) hát, kicsit komplikált, de azért rokon.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen,azzal én is tisztában voltam,h nem vérrokon.:)
Csak azért kérdeztem,mert gondolom akkor végül is nem olyan rokon mint pl egy másodfokú uncsitesó,lehet komolyabb kapcsolat is mint szipla barátság,ezért a család nem fog kiakadni,ugye?:D
2010. jún. 18. 14:08
7/7 A kérdező kommentje:
Milyen másodunokatesó? :O
2010. jún. 18. 14:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!