Hogyan kezdjem el az igazi szüleim keresését?
Ha titkosítva van, akkor hiába keresed sajnos. Az ember akkor titkosít ilyen dokumentumot, ha besikerül a gyerek és szégyelli. Szerintem a rokonaik és ismerőseik mind a mai napig nem tudják, hogy kihordott egy gyereket. Most ezek után gondolod el mi lenne, ha beállítanál hozzájuk 27 évesen.
Nem tudom milyen betegséged van, de szerintem kezeld úgy, mintha a szüleid már nem élnének, nem hiszem, hogy ők bármit is fognak neked segíteni.
Mi lett végül?
11.: Nem mindenki keresi és bánja ám... Volt örökbefogadott barátom, egy percig sem keresett senkit, mert megmondta, hogy aki a gyerekéről lemond az nem anya, és neki ilyennel semmi dolga. Imádta az örökbefogadó anyját. Suliban is ismertem örökbefogadottakat, ott is az egyik kategorikusan elzárkózott bárminemű kereséstől. Barátnőmnek is van örökbefogadott barátja, ő sem keres, sőt, egyenesen hálás a vér szerintieknek, ahogy alakult, és lezártnak tekinti a dolgot.
Kérdező neked meg azok az igazi szüleid, akik felneveltek! A vér szerintiek csak megcsináltak és továbbadtak. Az egészségi állapotod pedig remélem javulni fog / javult azóta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!