Hogyan kezdjem el az igazi szüleim keresését?
Figyelt kérdés
Sziasztok én egy 27 éves fiu vagyok. Keresem az igazi szüleimet. Az a kérdésem hogy hogyan kezdjek hozá?a kereséshez Engem is örökbe fogadtak.Kérlek segitsetek2018. jún. 15. 11:32
11/23 anonim válasza:
"És szeretném tudni hogy miért hagyott ott a korházba "
Ez az, amiért nem tartom jónak, amikor az abortuszellenesek nagy hangon hirdetik, hogy nehogy elvetesse, aki nem tudja a kölülmények miatt felnevelni a gyereket, hanem - hy "igazán jót akar neki" -, adja örökbe!
A gyereket mindig bántani fogja, hogy a biológiai szülö odaadta másnak, még ha a lehetö legjobbat akarta is neki, mert ezt negatívan élik meg a gyerekek.
12/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom menyibe kerülhet az rtl klub keresem a családom menyi pénzt kérnek érte kérlek segitsetek
2018. jún. 15. 13:12
13/23 anonim válasza:
igazad van, "A gyereket mindig bántani fogja, stb" az meg hogy kimarcangolják cafatokban direkt jó esik neki, csak nem tud hálát mondani érte.
Kérdező, felelnél a 11-re????
14/23 A kérdező kommentje:
11 es bolti elado szakmám van de csak alapfokon tudok angolul probáltam külföldi munkát de mindig pénzt kértek az állás lözvetitö probáltam már sok helyyen de nem ment pénz nélkül nem tudok sajnos kezdeni semmit arra gondoltam hogy szo nélkül el megyek valahová és meg probálok uj életet kezdeni de ehezis pénz kell nagyon elegem van köszönöm mindenkinek hogy segitetek nekem
2018. jún. 15. 13:26
15/23 anonim válasza:
A kérdést úgytetted ki hogy látszik a neved remélem erről tudsz!
16/23 anonim válasza:
valószínűleg azért titkosították annó, hogy ne tudd megtalálni őket. mondjuk nem értem, miért ne tehetnének kivételt, ha örökölt betegségről van szó. az azért szerintem elég komoly
17/23 anonim válasza:
Vannak Családsegitő irodák, minden nagyobb városban, a neten megtalálod a cimüket. Próbálkozz egy ilyennél. Ott tudnak jogi segitséget is adni, tudomásom szerint ingyen. Az hogy 27 évesen vernek a szüleid, ez abszurd. Önállósodnod kell valahogy. Állj neki nyelvet tanulni, azt a neten keresztül ingyen is lehet.
18/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segitséget lehet olyat kérni a keresem a családomtol hogy ne vegyenek fel és ne rakjanak a tvbe és menyibe kerülhet egy ilyen ha jelentkezek a keresem a családomba
2018. jún. 16. 05:22
19/23 anonim válasza:
A "keresem a családom" műsor csak akkor vállalja a keresést, hogyha előre aláirod, hogy mindent filmre vehetnek és lejátszhatják a műsorba. Ők pénzért nem vállalnak keresést.
20/23 anonim válasza:
Azt gondoltuk, hogy az örökbefogadó szüleid nem a vér szerinti szüleid :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!