Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek? Kérdések lent

Mit tegyek? Kérdések lent

Figyelt kérdés
szóval..anyám 2 éves koromban meghalt és most van egy új barátnője apámnak... szerdán és hétvégén nagyinál vagyok.egyszer kifakadt(apám)h. miért nem vagyok náluk és csinálunk programokat.én erre valami ilyesmit feleltem:1.:mamánál is kell lenni:D2.: meg hétvégén sok programom van.de mondom neki h. hívjon fel akkor és egész hétvégén vele leszek.erre elkezdett dünnyögni.ez még nem is olyan nagy cucc.de les.zar és nem foglalkozik velem:S és amikor csinál valamit akkor még nekem kell bocsánatot kérnem.namost van 1 féltesóm (8,l) ÉS ő neki nyalja a segg..ét most is elmentek velencei tóra hétvégén és most jövök haza:kérdezem hol volt h. ennyire le van égve mondja dolgozott...ma suliban lucától(tesó)kérdezem hogyhogy ő is ennyire le van égve mondja:áá csak len voltunk a velencei tón... segítsete mit tegyek
2010. jún. 14. 13:10
 1/9 A kérdező kommentje:
privátba is irhattok
2010. jún. 14. 13:33
 2/9 anonim válasza:
Basszus ez cikis :S Az már gáz, mikor hazudozik is :S
2010. jún. 16. 10:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Basszus és még ő panaszkodik,hogy nem vagytok együtt eleget!Szerintem annak örülj,hogy a féltesóddal legalább foglalkozik és talán legközelebb téged visz le,de ha nem akkor vidd el te őt valahova, és mutasd meg neki,hogy vagy olyan jó mind a féltesód!
2010. jún. 16. 11:16
 4/9 anonim válasza:
80%

Beszéljétek meg, hogy gyakran elmentek EGYÜTT valahova.

Velencei-tó, mozi, színház, akármi, amit mindenki szeret.

Semmiképp se rivalizálj a tesóddal, hanem legyetek jóbarátok. És persze apuddal és a barátnőjével is. Ha már családon belül is vita van, az nagyon rossz. Legyél TE az okosabb és ezt mindig beszéljétek meg KÖZÖSEN!

2010. jún. 16. 12:05
 5/9 A kérdező kommentje:
csak az baj h. a közös beszélgetésekre sem ér rá mert ő most"nagyon fáradt".....meg én elvinni nem nagyon tom még csak 13 vok...és a barátnője segített ki egy két helyzetben(amiben én ugy érzem megint csak baszogatni akart..)szal így állunk:S
2010. jún. 16. 18:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

ismerős.... ha csak egyszerűen beszélgetni szeretnék vele, az én apum is nagyon fáradt...

Szerintem sz..d le. igenis menj a mamádékhoz, legyen külön életed, barátkozz sok emberrel, és ne érdekeljen az, hogy apukáddal mi van, elvégre te sem érdekled őt(ez erős bocsi)

de ha hazudik is meg minden, kerüld el

ha igazán szeret észreveszi majd magát

2010. jún. 18. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugy látom, hogy apukádnak most fontosabb az uj helyzet. Próbálj jó kapcsolatot kialakitani a az uj párja gyermekével, ill. párjával, hisz ugy látszik ez sokat jelent édesapádnak, hátha igy könnyebb lesz a helyzeted, és szoros kapcsolatot alakithatsz ki.
2010. jún. 18. 17:49
 8/9 anonim válasza:
sztem fogj egy baltát, és a hátába...
2010. jún. 18. 23:18
 9/9 A kérdező kommentje:
23:18:...de hülye vagyXD és köszönöm a válaszokat...amugy már vmit kezd kapisgálni..vhogy kedvesebb:D
2010. jún. 21. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!